System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Ponieważ akapit, zdania, do których się nie odniosłeś co wcześniej zasugerowałem były zbyt konkretne? Sam stronę wcześniej wspominałeś o rozmowie ludzi, a teraz uciekasz. To samo z moim poprzednim postem gdzie również starałem się wyłożyć konkretne kwestie. Spróbuj postawić się teraz z drugiej strony. Tak po prostu. Rozumiem, że mogło zrobić się niewygodnie, ale teraz uciekasz i wartości znikają, jak chęć rozmowy, kiedy pojawiło się przeciwne zdanie. Miłego wieczoru. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Jakby ktoś był zainteresowany to mam go od tygodnia, ogólnie spoko, są 2 bad pixele ale nie chcę mi się kombinować ze zwrotami, za jakiś czas i tak się wymieni na coś innego Po Aoc Q27G3XMN, na pewno mniej równomierne podświetlenie, krawędzie maja bleed. 240Hz jest na + i do tego mniejsze smużenie niż na Aoc, którego jestem serio pod wrażeniem. Jasność w SDR podobna ponad 600nit, minimalna schodzi też niżej. Za 1k spoko opcja, myślałem że 32" i 1440p będzie słabo, ale chyba się starzeje i już mi to nie robi a większy ekran zdecydowanie na +, miałem też kiedyś iiyama GCB3480 i porównując tutaj jest również zdecydowanie mniejsze smużenie. Takie masło maślane, ale mało co jest o tym monitorze, więc dziele się spostrzeżeniami, może komuś się przydadzą Stopka też dobre rozwiązana, płaska nie zajmuje dużo miejsca na biurku, moje ma 80cm głębokości i cofnąłem monitor pod samą ścianę i z takiej pozycji na ten moment mi się dobrze korzysta. -
Przez Vulc · Opublikowano
Ja dopiero co skończyłem Zapadlisko, świetny fragment. Szkoda tylko, że taki krótki. -
Przez gtxxor · Opublikowano
W sensie, że ten footer na dole wraca? Nie powinien. Nie blokujesz ciastek czasem?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi