System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez blabla123 · Opublikowano
Ja to rozważam używanie bomby atomowej na januszerkę ostatnio. Jedyne co będę odpisywał to "Nie stać cię? To zmień pracę albo weź kredyt". Wystawiony item, cena obniżona względem wyjściowej, bo już ze dwie osoby pisały czy możliwa jakaś obniżka więc zbiłem o 100zł i kolejne pytania czy możliwa obniżka... odpowiedź była tylko jedna, że już była po czym koleś odpisuje, że nie widzi u siebie -
Przez marko · Opublikowano
W sumie najgłupsze co można zrobić, to sobie czegoś odmawiać, bo lepiej kalkuluje się z czymś poczekać, odłożyć czy tam szybciej spłacić. NIE. Jeśli masz środki, to nie kalkuluj tylko korzystaj. Bo kij z tego, że za kilka lat będziesz miał na to wolny hajs, jak ucieknie Ci kilka lat życia? A dla jednego takie fanaberie, to będą podróże, dla innego kolekcja LEGO, a ktoś inny uwielbia tłuc się nowymi autami. Racjonalizm jest dobry, ale jak wchodzi za głęboko, to już nie jest fajnie... -
Przez Cappucino · Opublikowano
Żeby zmniejszyć częstotliwość odbioru odpadów np. co miesiąc a nie dwa tygodnie to pety musiały by zawierać 50% objętości worka a tak nie jest, zapominasz jeszcze o pozostałych workach gdzie nic się nie zmienia z powodu systemu kaucyjnego. Teoretycznie można zmniejszyć do np. trzech tygodni, ale gdyby to było takie proste to już by to wprowadzali. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja nie pracuje fizycznie ale nachodzic czasem sie musze. Mam 45l i srednia kondycje mimo wszystko, do tego mam rozwalone zastawki w zylach w nogach i lekarze mi karza elewowac nogi powyzej serca glowe co 2h przez 30 minut Jasne ze w pracy nie ma na to szans he he he ale w domu juz tak tyle i le sie da. Nie przepadam za sportem (nic nie ogladam) wiec gry sportowe mnie nie kreca kompletnie. Probowalme rozne z dzieckiem i nie, to nie moja bajka.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi