System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
Podobnie, jednak ciszej, pracują u mnie drzwi w Renault... czyli tak jakby mam markę premium? -
Przez ibizpl · Opublikowano
@ghostdog dokładnie tak, oni są siebie warci, do niedawna jeszcze razem na wódę śmigali po sejmie, teraz to już nie wiem czy aktualne -
Przez ghostdog · Opublikowano
Prawda jest taka, że interes partyjny jest ważniejszy niż dobro ogółu. Stawiam ostatni grosz, że jakby Safe był wprowadzany za czasów rządów PiS, to Vateusz by latał po polskich zakładach zbrojeniowych i strzelał fotki, jak to załatwił kasę z UE. Przypomnijcie sobie te zakupione billboardy, jak PiS chwalił się kasą z KPO. Wydali na promocję kasę, zanim zobaczyli unijny hajs Każda partia przed wyborami chce dostać ekstra kasę aby robić duże zakupy i się promować. Kto pamięta wielki samolot ze śmieciami w czasie pandemii? -
Przez Mar_s · Opublikowano
Powiedziałem, żadnych wyzwisk, ktoś obraża zgłaszacie, a nie wdajecie się w pyskówki. -
Przez ptys · Opublikowano
z kim ta wojna?, nie czytałeś najnowszych wieści z frontu że Ukraina odbija teren, jak Rosja by chciała to juz dawno mogła uderzyć z Białorusi czy Królewca co to ma wspólnego? PIS robił źle to należy powielać te same wzorce? analogicznie oni kradli to my też możemy? przecież tfusk to miała być dobra zmiana
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi