Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, sino napisał(a):

A kto ci nakazuje? Przecież to grosze.

dla typowego polskiego robata to zawsze jakas kasa wiec spuszcza glowe i biega ze smieciami XD

dla reszty to tylko posmiewisko, u mnie na osiedlu normalnie butelki sie wala w hali smietnikowej, co chwile widze jakiegos pijaczka jak robi rundke po osiedlach i wszystko zawija

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Bono_UG napisał(a):

Jakoś nie widzę, żeby ktoś się pytał, narzekał jeżeli chodzi o bankomaty, automaty sprzedażowe itp.

No widzisz, a z tym jest ciągle jakiś problem. Jak się nie zapcha to zwiesi system. Z tymi wolnostojący będzie dokładnie ten sam problem albo nawet większy. Po tym komentarzu widzę że widzisz problem bo go nie wymieniłeś jako przykładu poprawnie działającego systemu. 

8 godzin temu, sino napisał(a):

A kto ci nakazuje? Przecież to grosze.

W tym właśnie sęk że stwierdziłem że zleje to i niech sobie wsadzą te 50 groszy. 

6 godzin temu, kubikolos napisał(a):

dla reszty to tylko posmiewisko, u mnie na osiedlu normalnie butelki sie wala w hali smietnikowej, co chwile widze jakiegos pijaczka jak robi rundke po osiedlach i wszystko zawija

nie tyle co pośmiewisko ale coraz bardziej wpieniający problem. Nic tylko co jakiś czas latasz z tymi butelkami i puszkami. Potem stoisz pół godziny żeby je włożyć do butelkomatu. Za tobą przychodzą kolejne osoby i stoją razem z tobą. Niektóre, odchodzą bo nie wytrzymują nerwowo czekania. Czasem się trafi taki co ma duże 2 wory i w połowie rezygnuje i sobie idzie bo go zaczyna szlag trafiać jak się co trochę zacznie zwieszać butelkomat albo wyskoczy mu za chwilę że przepełniony.

Edytowane przez sabaru128