Pandemie, epidemie, patogeny na świecie - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Jest oficjalnie już na pl. stronie zainstalowałem ten nowy bios i pamięci kingston nie zaskoczyły na 5600mhz 2x32gb Co do Engine Firmware to nawet nie wiem jaki mam numer bo w biosie nie widzę tego chyba że nie wiem gdzie szukać ? Jest tylko nazwa nowego biosu i CE version ta sama -
Przez Gang · Opublikowano
larry pamiętaj dopłacić do filcu antykondensacyjnego w blaszaku, ja mialem 80zl dopłaty a spokoj ze skroplinami. mi zostal ostatni pokoj z żarówkami w samych oprawkach ;), taras nad garażem i ogród, ale ziemia do ogrodu to jakas abstrakcja cenowa. co do ceny za kostkę, ja mam fajną ekipe. ale wpadlem na pomysł chodnika do w/w szopki na kostce. z 10 metrow... jak ja sie namęczyłem, to jest ciężka orka. ceny za kładzenie plytek sa z czapy np. w kostce nie ma tragedii. -
Przez voltq · Opublikowano
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-01-05/zelenski-gotowy-rozmawiac-z-putinem-podal-warunek/ Jeszcze w styczniu zawieszenie broni w związku z wyborem Trumpa? Dziękuję za te słowa, dlaczego nadal wypowiadasz się w imieniu innych jesteś jakimś przedstawicielem na tym forum ? To co napisałem pasuje to idealnie do tego wątku Prosił bym o zachowanie minimum przyzwoitości z twojej strony pisaniu za siebie i nie podawania jakiś danych o 90% z kapelusza -
Przez ket_rab · Opublikowano
@Send1N demontowałem i jest delikatna. Od pęsety można uszkodzić ale jestem zadowolony z jej działania.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi