Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
VW przy radiu ma pokrętło od głośności i włączania, masz symbol I w środku O i to się obraca razem z pokrętłem, więc często jest krzywo. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A to są jakieś badania techniczne nowych aut? W sumie nie wiem jak wyglada ten proces, ale wydawało mi się, że ot, przyjeżdża i tyle -
Przez Dimazz · Opublikowano
Brytyjka skazana w Dubaju na 25 lat więzienia podobno wraca do UK https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/studentka-skazana-w-dubaju-na-25-lat-wiezienia-nowe-fakty/2dxjetb,07640b54 -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Jak nie żyje od wczoraj to w pewnej robocie kobieciny siedziały w wydzielonym pomieszczeniu i taki szybki skan z listu na monitorze im się wyświetlał do segregowania po kodzie adresowym przyciskami na klawiaturze. Dziś część z tych listów już praktycznie drukowana jak przychodzą. Inna sprawa to wstępna statystyka jak i monitoring. Tłumacz już się żalił na YouTube ale to jednostkowy zawód. Prace złożone to jeszcze tak. Ale i widać jak zachód próbuje nawet z robotami... Już ci dron potrafi wedle swojego widzimisię za tobą latać i cię nagrywać. Choć nie twierdzę że te tuzy zarządzania bo wielkich przetasowaniach, bandyterskiej prywatyzacji, czy jako wykwit jakiegoś funduszu co widział w nich szanse nie są głupcami z takim nadmiarem gotówki że już nie mają co ze sobą zrobić... -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Mercedes był w temacie, ja się do tego odniosłem, co nie zmienia faktu, że klient wydał bańkę, a firma go zlewa, nie widziałem wypadku z omodą, nie wiem, z jaką prędkością uderzyła w wysepkę, tak czy siak, koło nie odpadło ot, tak, tylko po dzwonie, wszyscy producenci mają wtopy, dbaj o własny wzrok, moim się nie przejmuj, bo posty o pękających w czasie jazdy hamulcach w bmw przegapiłeś, nowe fordy, które nie przechodzą badania technicznego również, silniki puretech, vaga silniki, niedziałająca nienaprawialna klima w daćkach też umyka, przykładów są setki i problemów, jakie ludzie mają z autami różnych marek również. A i wyjaśniło się, że omoda, o której pisano wcześniej z problemami, to ta sama z informacji o braku przeglądu, czyli ewidentnie auto uszkodzone z fabryki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi