Auta elektryczne (BEV)
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Żeby być bogatszymi musimy przyciągnąć siłę roboczą. I tak mamy ostrą konkurencję z niemieckim kindergeld. No ale ty nigdy nie rozumiałeś skali makro i wyżej niż czubek własnego nosa -
Przez marko · Opublikowano
A to akurat 100% racja. Ja nie zgadzam się jedynie z argumentem, że te strefy nie mają sensu, albo że stary rzęch wjedzie bo benzyniak, a zadbany diesel (bo nie kopci) nie wjedzie. No to dla mnie durny argument, bo i jedno i drugie nie powinno wjechać. Tylko tutaj wracamy do problemu "tu jest Polska". wszystko na opak i pół gwizdka. Nawet super cyfryzacja działa tak, że składałem jakiś wniosek przez mobywatel, to był odrzucany. Zadzwoniłem do urzędu "a to nie do mnie te pytania, od tego jest osobna infolinia". Dzwonię na infolinię "czas oczekiwania 50minut". Składam wniosek online o dowód, żeby oszczędzić sobie czas i co? W ciągu 30dni mam i tak przyjść do urzędu odbić odciski palców. To po uju ułatwienie z tymi wnioskami online. Poszedłem do innego urzędu coś załatwić, ludzi w opór, a urzędniczki kupują na korytarzu jaja od jakiejś baby. No to już wg mnie lekka przesada -
Przez hubio · Opublikowano
UK i Norwegia są bogatsze od Polski, a szczególnie Norwegia. I jak czytam to w UK raczej dotyczy to wyłącznie osób pracujących. -
Przez eNeSik · Opublikowano
jesli wydales na odbior nagrod (darmowe jak ew. z season passa) i nie masz co juz za nie odbierac - to nic z nimi nie zrobisz. Przechodza na kolejny sezon
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi