musichunter1x 1 323 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Worek ziemniaków i do przodu zdjęcia 3 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Edytowane 29 Maja przez Reddzik 7
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @Camis Wyniki to raczej rano, wątpliwe, że z Exita coś wyjdzie.
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja @GordonLameman Ten chłopak jest w twoim typie czy co? Który raz już go wrzucasz? I co to w ogóle za mania żeby się nabijać z wyglądu? To nie jest żaden mem tylko zwykłe gówniarskie przezywanie rodem z podstawówki. Taki się urodził, ma takie poglądy jakie ma, ja nawet do wczoraj nie wiedziałem kto to jest. Strona która opowiada jakieś pierdolety o masowych samobójstwach wśród niby tęczowej młodzieży na skutek jakiegoś prześladowania, nie ma jednocześnie oporów żeby ciągle kpić z chłopaka który wygląda tak jak wygląda. A panowie powyżej, których błyskotliwe uwagi ukryłem, cieszcie się że na tym się skończyło. Dno. 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja 28 minut temu, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Ten chłopak jest w twoim typie czy co? Który raz już go wrzucasz? I co to w ogóle za mania żeby się nabijać z wyglądu? To nie jest żaden mem tylko zwykłe gówniarskie przezywanie rodem z podstawówki. Taki się urodził, ma takie poglądy jakie ma, ja nawet do wczoraj nie wiedziałem kto to jest. Strona która opowiada jakieś pierdolety o masowych samobójstwach wśród niby tęczowej młodzieży na skutek jakiegoś prześladowania, nie ma jednocześnie oporów żeby ciągle kpić z chłopaka który wygląda tak jak wygląda. A panowie powyżej, których błyskotliwe uwagi ukryłem, cieszcie się że na tym się skończyło. Dno. A skąd pomysł, że nabijam się z tego jak wygląda? Trochę sobie za dużo do tego dodałeś. Ja nabijam się z tego co robi. Wczoraj wkleiłem tego idiotę przebranego za zorro, a dziś jak próbuje udawać, że dawał sobie po ryju jak kibol, żeby popierać Nawrockiego. 5
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Bzdura. Zareagowałeś śmiechem na chamską uwagę odnoszącą się już bezpośrednio do wyglądu, oraz do (domniemanej przecież) orientacji seksualnej. Oczywiście uwagi te ukryłem. 2 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 14 minut temu, Mar_s napisał(a): Bzdura. Zareagowałeś śmiechem na chamską uwagę odnoszącą się już bezpośrednio do wyglądu, oraz do (domniemanej przecież) orientacji seksualnej. Oczywiście uwagi te ukryłem. https://noizz.pl/spoleczenstwo/oskar-szafarowicz-ukarany-przez-uw-nie-wykazal-sie-skrucha/c14z8dd https://www.google.com/amp/s/innpoland.pl/amp/193298,oskar-szafarowicz-w-pko-bp-nie-spelnia-wymogow-kolejnego-stanowiska Żyłeś pod kamieniem, że nie wiesz kto to jest? Śmianie się z wyglądu jest słabe, więc atakuj tych którzy to robią. Nie widziałem nawet jednego wpisu Gordona w którym by wyśmiewał jego wygląd. 3
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Kompletnie mnie nie interesuje polityka, od lat. To jest według Ciebie poziom jaki powinno się tolerować? To zdjęcie, ta uwaga oraz reakcja na nią chyba nieco zmienia postać rzeczy prawda? 1 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja No to nagrodź bergercs za chamski wpis. Brzydko ze strony Gordona, że dał taką emotkę, natomiast nie widzę tutaj manii nabijania się z wyglądu a o to oskarżyłeś właśnie Gordona, jedna emotka to nie mania. 1
blabla123 842 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): \ Mało tolerancyjny jesteś, kobiece walki to też walki!
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja No nie pierwszy raz wrzucił jego zdjęcie, zresztą nie tylko on, dopiero teraz zauważyłem że jest dosyć popularnym niestety wrzucanie zdjęć tego chłopaka. Koniec tematu. @up bardzo zabawne, wyśmieję się po pracy 1
blabla123 842 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja On nie jest popularny, on jest memiczny jak duduś.
Badalamann 988 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Przy czym ten pisowski młodzieniec jest osoba publiczną, działaczem politycznym i sam wrzuca swoje fotki i filmiki do netu. Często mocno prowokacyjne. Taka ma rolę i niestety dobrze ją odgrywa, bo zamiast ignorancji to zyskuje rozgłos. 4
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ok, niech sobie będzie, ale to zdjęcie wraz z komentarzami stworzyło po prostu mocno chamską całość, i o to głównie poszło. Z mojej strony koniec tematu.
GordonLameman 8 476 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja 48 minut temu, Mar_s napisał(a): Bzdura. Zareagowałeś śmiechem na chamską uwagę odnoszącą się już bezpośrednio do wyglądu, oraz do (domniemanej przecież) orientacji seksualnej. Oczywiście uwagi te ukryłem. No i? Tak sobie zareagowałem. Ale wrzucam jego zdjęcia z tym co czyni, a nie jak wygląda.
Paarthurnax 412 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): No to nagrodź bergercs za chamski wpis. Brzydko ze strony Gordona, że dał taką emotkę, natomiast nie widzę tutaj manii nabijania się z wyglądu a o to oskarżyłeś właśnie Gordona, jedna emotka to nie mania. Za to ignorowanie wypocin voltq i to wątkach nie przeznaczonych do szydery i jego tysięcy niestosowanych emotek to już nie jest stronniczość tylko wolność wypowiedzi... ech te wasze standardy... 4
musichunter1x 1 323 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Obraz tej historii sam w sobie jest memem, ale internet się jara, bo GaZetY pISzĄ.
Rekomendowane odpowiedzi