Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, azgan napisał(a):

Warto ograć?

Ogólnie rzecz biorąc oczywiście, solidna gierka (gameplayowo i wizualnie), ale w pamięć nie zapada. Grałem na premierę i za bardzo nie pamiętam, co tam się działo w kwestii fabularnej. Ruskie chcieli, ale nie wyszło czy coś takiego. :lol2:

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Warto, fajna i klimatyczna gierka z różnymi smaczkami, ciekawymi bossami i siermiężną ruską wizją oraz kreacją świata jeśli chodzi o technologie. Pamiętam, że na samym początku w prologu podszedłem do jakiegoś okna a tam bajka z wilkiem i zającem na wystawionym telewizorze leciała :E 

Jeśli ktoś nie ma całkowitej awersji do ruskich ze względu na wiadome sprawy (ja np. nie mam), na znak protestu nie je ruskiej chałwy, pluje na rosyjskie gry i kino (osobiście bardzo lubię ich filmy) i inne takie rzeczy to znajdzie tam tego więcej i ogólnie się szybko odnajdzie ze względu na słowiański, wschodni klimacik. A jak ktoś ma to nie moja sprawa i również nie mój problem, wolny wybór ;) 

Moim zdaniem niedoceniona gra i pewien powiew świeżości, do tego sporo humoru, polecam :) 

Edytowane przez lamparcicho
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
21 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Jeśli ktoś lubił Bioshocka tutaj poczuje się jak w domu + rewelacyjna ścieżka dźwiękowa, gra ma swój unikalny klimat - grałem na premierę i bardzo miło wspominam.

To jest chyba cały czas atrakcyjne zwłaszcza że już dawno nie było nowego BioShocka + tutaj tak jak mówisz dochodzi jeszcze unikalny klimat. Atomic Heart również od strony technicznej wypada solidnie.

Opublikowano

Ja ograłem w gamepassie, wspominam miło. Jedynie chyba jakiś bug był przy jednym z boosow, urok wersji premierowej. I tutaj tak samo jak w starych stalkerach - dubbing rosyjski + polskie napisy. Wtedy jest dodatkowy klimacik. DLC nie ograłem, nie wiem czy warto jes poleciać.

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A tak nieskromnie zapytam. Taka 4090 to chociaż ciągnie np Indiana Jones w 4K, w 120, PT? Albo chociaż w 2k? Bo moja 4070s to nawet w fhd, bez pt nie chce płynnie. 🙄 Taką prawdziwą płynność to dzisiaj uzyskałem w 2k dopiero na niskich lub średnich (nie pamiętam dokładnie) looool 💩
    • Na sponsorowanych streamach, na stronach, przed i na początku EA. Rozdali setki, jeśli nie tysiące kluczy.
    • Jesli Cie to utwierdzi w swojej racji to moge sie nawet samozaorac   Odbierasz to jako atak na wyimaginowana spolecznosc ale jaki atak? Wyrazilem awpje obserwacje, mysle ze dosc dosadnie wyrazilem dalsza zasadnosc prowadzenia rzetelnej dyskusji jeszcze wymienilem to w podpunktach, takze tyle. Na cokolwiek co napisze dostaje jedynie skwitowanie ze jestem pisiorem ( jestem takim wielkim fanem pisu tak samo jak koalicji  ) i z klapkami na oczach ignorowanie jakiegokolwiek, doslownie jakiegokolwiek faktu to co ja sie bede produkowal. Uznalismy ze wszystko jest winą pisu i niech tak pozostanie   Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nikt nawet nie pokusil sie do tej pory o przytoczenie jakiegokolwiek, majacego realny wplyw na gospodarke lub geopolityke kraju w ktorym zyjemy argumentu, dlaczego pis jest partią złą a tym bardziej dlaczego KO tez jeat partią złą. Za to dalej toczy sie dyskusja oparta na odwróconej propagadzie KOwskiej, ktora jest taka sama propaganda jak pisowska (oni kradna!) i polega na przytaczaniu w kolko powtarzanych populistycznych tematow. To juz drugi dzien jest walkowane. Dajcie spokoj 😆
    • @SM_M4E5TRO tak, właśnie walnąłeś fikołka którym się wycofujesz, myśląc, że jakikolwiek atak ogólny na jakąś wyimaginowaną społeczność coś zmienia w tym, że Ci propaganda nie poszła. Dostałeś kontrargumenty po których po prostu nie wiesz co dalej napisać. Standard w dyskusji z ludźmi posługującymi się jedynie frazesami z mediów. No ale ok, taka Twoja wola.    Tu poniżej piszę ogólnie, bo jest takich osób kilka i to po różnych stronach.  Uwielbiam po prostu ten typ ludzi, który koniecznie chciałby poukładać wszystko tak jak tylko jemu wydaje się, że będzie dobrze, ale i tak nie będzie na to patrzył i w tym żył... Ale to ludzi, którzy tu w Polsce są, mieszkają, pracują, żyją oskarża się o postawy antypolskie, o jakieś uległości, przynależności itd. Piękne, po prostu piękne samozaoranie.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...