Kadajo 7 414 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Ależ te gry są paskudne Ale 4 zdobywa wszystkie nagrody, nadal wygląda paskudnie i działa paskudnie. Oskar 2 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Ależ te gry są paskudne Ale 4 zdobywa wszystkie nagrody, nadal wygląda paskudnie i działa paskudnie. Oskar No widać, że użytkownicy mają zerowe oczekiwania.
Doamdor 1 792 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września @Kadajo Dzięki tej grafice, nie miałbym problemów grać na średnich detalach. 1
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Kumpel dał mi kod do tej gierki, gram teraz pierwszy raz w tą serię i wydaje się spoko
Slayer 253 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Feeling broni lepszy niż w poprzednich częściach?
PaVLo 920 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Zachęcacie do zagrania, ale warto wracać do jakiejś wcześniejszej wersji zanim odpalę czwórkę, czy darować sobie?
leven 546 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września W B3 zagraj. Właśnie tłukę trójkę, bo B4 nie mam Rozwałka na całego 1
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 7 minut temu, PaVLo napisał(a): Zachęcacie do zagrania, ale warto wracać do jakiejś wcześniejszej wersji zanim odpalę czwórkę, czy darować sobie? Ja zacząłem od 4 pierwszy raz i wciągnęło mnie, nie powiem.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 18 minut temu, PaVLo napisał(a): Zachęcacie do zagrania, ale warto wracać do jakiejś wcześniejszej wersji zanim odpalę czwórkę, czy darować sobie? Warto czekac na latki
userKAMIL 857 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Update 1gb dziś wyszedł niby poprawiający wydajność.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Poprawki stabilnosci to nie poprawki wydajnosci.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Jeżeli ktoś gniecie grę rok, 3, 5 i nie może ogarnąć wydajności, a następnie po 3 dniach czy tygodniu od wydanie nagle magicznie tak... To to nie jest optymalizacja wydajności, tylko na zapleczu okrojenie czegoś (zasięgu rysowania, obiektów, głębokości cieni, itp.). 1 2
marcin2468 28 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Wyrobią się w pół roku żeby to zoptymalizować? mam 5070 ti i monitor 3440x1440 i na razie nie widzę sensu zakupu ze względu na fps
lukadd 2 913 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 1 godzinę temu, PaVLo napisał(a): Zachęcacie do zagrania, ale warto wracać do jakiejś wcześniejszej wersji zanim odpalę czwórkę, czy darować sobie? Kup sobie trójkę kluczyk za grosze, jest połatana i pograj jak nigdy w to nie grałeś. Zobaczysz z czym to się je i czy w ogóle po kilkunastu h ci się nie znudzi 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Jak dla mnie ta seria skończyła się po pierwszej części. 2 to było dno a trójka tym bardziej.
tomcug 2 440 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 51 minut temu, userKAMIL napisał(a): Update 1gb dziś wyszedł niby poprawiający wydajność. Ta, poprawią jak w każdej innej grze na UE5 2
leven 546 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Oglądam wykresy wydajności tej gry i nie mogę uwierzyć, że 4090/5090 nie daje rady w 4K. Ale to się ogarnie po pół roku, tak jak wcześniej B3. Teraz gram w B3 w 4k na baddas ustawieniach i mam ponad 60fps Połatają grę, tylko trzeba poczekać. No i część 3 Borderlanda też całkiem fajnie wygląda na Qled z HDR, nawet trawa jest https://postimg.cc/gallery/mcDhjg9 Edytowane 14 Września przez leven
Kadajo 7 414 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września UE5 to ogarnia... RTX 8090 i to te gry które teraz mają premierę tylko
caleb59 1 628 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Ktoś mi wyjaśni czy ja dobrze widzę czy też muszę jechać do optyka po nowe okulary? 5
Necronom 431 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Na szczęście nigdy nie byłem fanem Burdellandów. Ale pośmiać się można 🙂
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 20 minut temu, caleb59 napisał(a): Ktoś mi wyjaśni czy ja dobrze widzę czy też muszę jechać do optyka po nowe okulary? Raczej do proktologa, bo to bardzo do dupy oferta. 2
janek25 191 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Gunslinger ładniejszy 720p odpalane na mobilnym igpu skylake
Rekomendowane odpowiedzi