Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra tylko teraz takie pytanie do was obu, bo ja nie mam tam wpisane w sygnaturce że mam PlayStation 5 albo tcl 55 cali które de facto posiadam, także Jestem trochę zszokowany tymi informacjami ktore na mnie macie...:bandyta:

Edytowane przez samsung70
Opublikowano
Teraz, samsung70 napisał(a):

Dobra tylko teraz takie pytanie do was obu bo ja nie mam tam wpisane w sygnaturce że mam PlayStation 5 albo tcl 55 cali które de facto posiadam także Jestem trochę zszokowany tymi informacjami

Ty lepiej ino sprawdź co żona kupuje jak Cię w domu nie ma. 

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
10 godzin temu, Isharoth napisał(a):

@voltq A tak z ciekawości, na jakim ekranie grasz na konsolce? Nadal mam dylemat czy ją kupować czy nie biorąc pod uwagę że mam dobrego kompa. Jak kupię konsolę to wypadałoby też wziąć w najbliższym czasie jakiś dobry OLED 4k. Z jednej strony fajnie mieć wydania fizyczne (tym bardziej że to ostatnia generacja z płytami), no i konsola to też jednak inne doświadczenie. Ale z drugiej po tym co odwala Sony to jednak coraz mniej mi się chce.

Obecnie mam PC + Switch 2. Na Switchu gram czasem w docku na moim 21:9, więc też idealnie nie jest i pewnie tak czy siak prędzej czy później kupiłbym jakiś TV albo monitor 4k.

Na telewizorze który jest w sygnaturce , monitor 600 Hz używam tylko do cs i strzelanek multi , a drugi monitor do gier cRPG strategi itd 

• Like 1
Opublikowano

U mnie podobnie jak u Kamila. Trailer jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu, żeby poczekać i może za pół roku/rok kupić w promocyjnej cenie, albo wcale jeśli gameplaye i recenzje będą kiepskie.

Opublikowano

Bo to pod względem fabuły, gameplayu, grafiki nie zapowiada się specjalnie dobrze. Jedyna rzecz warta uwagi, to ten system upływu czasu. Wybory i konsekwencje z nim związane. Jestem ciekaw jak to wyjdzie w praktyce, bo na papierze wydaje się interesujące.

Ta cena 290 zł skutecznie zniechęca do kupna, ja się jeszcze waham.

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Masz klucz za 200.

Ta gra na STEAM powinna być za 149 zł max

53 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Cena jest powalona :boink:

Opublikowano

Spoko, ale kluczyk masz już za 200 zł, a nie 290 zł. :E 
A co do ceny - Bandai Namco chyba trochę dołożyło do pieca z tymi 290 zł na Steamie i nie wiem, czy sam fakt, że AAA kosztują 300 zł, oznacza, że AA powinno mieć sztywny limit 149/159 zł. :E - patrz Clair 33, które kosztowało z tego co pamiętam 160 zł, więc cena czy budżet nie zawsze idą w parze z jakością.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a):

Bo to pod względem fabuły, gameplayu, grafiki nie zapowiada się specjalnie dobrze. Jedyna rzecz warta uwagi, to ten system upływu czasu. Wybory i konsekwencje z nim związane. Jestem ciekaw jak to wyjdzie w praktyce, bo na papierze wydaje się interesujące.

Ten pogromca wiedzmina to jest jakis zart, a z cena oszaleli ;)  No ale widac po zainteresowaniu ze to bedzie jakis przecietniak. 

Opublikowano

Mnie ta gra też nie powoduje jakiegoś ścisku w żołądku że muszę w nią zagrać i jeszcze za taką cenę!  W tej cenie mam lepsze gry, jak Resonance, które mnie bardziej interesuje i można dołożyć do czegoś innego. 
Czy zmienię zdanie? Być może ale na razie czekam na premierę i może kiedyś w promocji bliżej 100zł. 

Opublikowano
5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Mnie ta gra też nie powoduje jakiegoś ścisku w żołądku że muszę w nią zagrać i jeszcze za taką cenę!  W tej cenie mam lepsze gry, jak Resonance, które mnie bardziej interesuje i można dołożyć do czegoś innego. 
Czy zmienię zdanie? Być może ale na razie czekam na premierę i może kiedyś w promocji bliżej 100zł. 

Ale jaką cenę? Każda gra teraz tyle kosztuje.

Opublikowano
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Na przykład SW Zero Company to koszt 219zł a w.w gry to 289zł zostaje np na miesiąc abo i można coś pograć w innym terminie.  Albo kupić Mortal Shella 2 kto nie ma, Resonance, itd, zawsze coś się znajdzie. Onimushy nie wymieniam, bo kosztuje 10zł drożej na steamie.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Nie każda, Rezonans masz za 149 zł, i Dawnwalker jako nowe IP, i gra AA, która nie ma takiego przywiązania do detali, szczegółowości również powinna tyle kosztować. Maks 199 zł, jak nowe Control, które można w tej chwili na GMG kupić za 163 zł, to tak jakby ktoś nie wiedział.

• Upvote 1