Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ktoś powie o co z tym limitem czasu w grze chodzi? Muszę się spieszyć czy na spokojnie mogę wszędzie latać i eksplorować?

Możesz. Limit czasu wyczerpują określone aktywności, ale eksploracja mapy jest wyjęta poza limit.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Masz limit i nie możesz.

Przecież miało być tak że questy różne przyspieszają czas znacznie , a nie eksploracja , coś się zmieniło czy znowu kolejny post odklejony z d**y żeby średnia na dzień się zgadzała ?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ktoś powie o co z tym limitem czasu w grze chodzi? Muszę się spieszyć czy na spokojnie mogę wszędzie latać i eksplorować?

Tutaj opowiada jak działa. Niestety nie ma się swobody, każda decyzja zjada x procent czasu. Więc trzeba podjąć decyzje, czy lecimy na przeciwników by podbić moc naszego bohatera czy lecimy z jakimś questem. Coś za coś.

Od 1:55

Opublikowano
1 minutę temu, JeanPepin napisał(a):

Przecież miało być tak że questy różne przyspieszają czas znacznie , a nie eksploracja , coś się zmieniło czy znowu kolejny post odklejony z d**y żeby średnia na dzień się zgadzała ?

Zwiedzanie nie odejmuje ale jak coś znajdziesz to już tak więc nie ma sensu wszędzie zaglądać.

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Zwiedzanie nie odejmuje ale jak coś znajdziesz to już tak więc nie ma sensu wszędzie zaglądać.

Wut, podniesienie itemka przyspiesza czas a sama podróż w te i we w tę nie? xd co za cymbal.to wymyślił 

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Recenzje lepsze niż oczekiwałem, cieszy mnie to bardzo. Najniższe noty to 7/10, bardzo dużo w przedziale 8-9/10.

Ale to jest jakiś kosmos:

image.png.3a0f165844438e5987a32c5b0bbb3834.png

Byli na wycieczce w Energylandii?xD

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Na filmiku widać trochę UE stutter. Czasem są chrupnięcia, ale nie wygląda to źle. Jeszcze pewnie połatają to będzie lepiej. Jeszcze szukam jakiegoś dobrego filmiku z PC.

Aj jednak chrupie czasem np. 6:45 :E 

Edytowane przez Isharoth