Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na zawsze w pamięci, wybitna rola w filmie Spermula.

https://www.filmweb.pl/film/Spermula-1976-154328

Żadnej pracy się nie bał - grał i u Uwe Bolla, i w filmach nagradzanych w Cannes, w każdym zakątku świata - jego ostatni występ to brazylijski Tajny Agent, nagrodzony dwiema Złotymi Palmami, jeden z czarnych koni przyszłorocznych Oskarów.

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bo od kilku lat to głównie zwiedzał świat i grywał w produkcjach brazylijskich, izraelskich, czeskich, belgijskich, niemieckich, duńskich. 

Ciekawostka - w ostatnich kilku latach aż trzykrotnie grał samego... Adolfa Hitlera. Jedna z nich jest na Amazon Prime - Mój sąsiad Adolf.

Miał też zagrać głównego antagonistę w nowej grze Hideo Kojimy. Niestety, zdążył nagrać tylko materiały do trailera.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Snyder nie umie robić filmów ale koncepcję miał dobrą i dobrze dobrał aktorów. Prócz Lois Lane i Afleck też za gruby na batmana.

Man of steel miało w sobie to coś choć montaż marny jak to u Snydera. Czuć było siłę i moc od Cavilla.

Za to Gunn ze swoim piżama party od razu na śmietnik. I supek i F4

Opublikowano

Coś tam umie: 300, Watchman, Justice League (jego wersja), Man Of Steel, Batman vs Superman (wersja reżyserska).

Większość filmów ze Snyderverse była zjadliwa właśnie dzięki jego wizji. Chociaż nie wszystkie widziałem (Birds of Prey, The Suicide Squad).

Z tych co widziałem nie podobał mi się drugi Aquaman, Blue Beetle i drugi Shazam!

• Upvote 1