Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przymierzałem się do nowego Tipo w 2017, ale syndrom sztokholmski wtedy przegrał i padło na Astrę K. Ale no to nie jest najgorsze auto, tylko silnikowo to sensowny jest chyba tylko MultiJet -
Przez Dominix · Opublikowano
Dt jest za częste przekroczenie prędkości przy wjeździe lub już będąc w picie , ewentualnie za falstart. -
Przez Dominix · Opublikowano
Może na konsolach jest lepiej. Poczekamy z pół roku i się zobaczy czy dalej będą coś robić czy koniec z projektem. -
Przez galakty · Opublikowano
Tak samo jak Bravo, wersja Sport już nie miała się czego wstydzić, jasne to nie jest premium ale jeździło fajnie i nie było wielce awaryjne. Jedną z droższych rzeczy była automatyczna klima oraz M32. Sam myślałem nad Tipo, bo nie mam budżetu na to co bym docelowo chciał, a jednak coś nowszego by się przydało i niestety brak silników mnie zniechęcił. Gdyby wciąż oferowali Tjeta to bym chyba spróbował. -
Przez galakty · Opublikowano
Niektóre sklepy mają tak, że OLED = WOLED, a QD-OLED jest jako ten drugi. A niektóre mają syf i same nie wiedzą co sprzedają. Generalnie powinno być tak: OLED jako główna kategoria rozbita na WOLED i QD-OLED.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi