Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dave Bautista będzie nowym Kratosem ( God of War ) w serialu amazon, moim zdaniem bardzo dobra decyzja

Wcześniej zaczęli z Hurstem ale zaniemógł...

obraz.png.fc2c9830588b98cf37d188a5a800e427.png

Edytowane przez miro
Opublikowano

Obejrzałem dzisiaj "Odysesję" Nolana. Nie odpowiada mi czarnoskóra Helena o takiej sobie urodzie. Ja bym z jej powodu wojny nie rozpoczynał. "Rycerze" w lesie też mi nie pasowali do czasów antycznych. Ich zbroje wyglądały jakby je ktoś odrdzewił i pomalował. Pomimo tego film mi się podobał, niewątpliwie jest widowiskowy. Jednocześnie spora jego część mnie wymęczyła. W końcówce jest dużo szybkiej akcji, a środek rozgrywa się dosyć wolno. Trochę Odyseuszowi zajęło dojście do wniosku, że jest zbrodniarzem wojennym.

Opublikowano
W dniu 26.08.2026 o 01:02, AndrzejTrg napisał(a):

Za wężoidy zawsze plusik :D 

W dzisiejszych czasach brak takich lekkich filmów, w stylu "buddy movie". Połączenie akcji, horroru i humoru. Film krótki i treściwy. Bez zbędnego bełkotu i przemycania polityki oraz ideologii.

Opublikowano

Furlong miał chyba najlepsze wejście do świata kina, debiut w T2. Typ ostro wszedł w używki. Ja właściwie kojarzę go z 3 dobrych filmów. Wspomniany T2, American History X oraz Detroit Rock City (choć głównie za sprawą KISS). Jego problemem też był wzrost (170 cm), który dobry jest jak gra się nastolatków. Nie każdy ma taki warsztat i twarz jak Cruise. Dobrze, że sobie zrobił zęby, chyba nic tak nie niszczy kłów jak prochy.

images?q=tbn:ANd9GcRxlTJ60ECGy0fXFfWlpHD

• Upvote 1