ODIN85 3 503 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Klasyka z dzieciństwa. Pewnie i tak schrzanią.
Katystopej 988 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Mówta co chceta, ja Stathama lubię, jak on i Keanu Reeves aka John Wick odejdą na emeryturę, to się kino kopane skońćzy, bo nie widzę żeby młode pokolenie się do tego nadawało. 1 3
Lypton 953 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Marvel poszedł na fulla w A24. Dla kogoś, kto nie wie - wszystkie przewijające się w teaserze tytuły filmów były wyprodukowane przez studio A24, czyli studio, które pozwala autorom na spełnienie najbardziej odjechanych pomysłów. Można wręcz napisać, że są synonimem ambitnego, autorskiego kina. Edytowane 8 Marca przez Lypton
Send1N 4 190 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca W dniu 7.03.2025 o 14:41, Katystopej napisał(a): Mówta co chceta, ja Stathama lubię Ja też oglądnąłem wszystkie filmi z nim nawet tego gniota duchy marsa
larry.bigl 453 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) W dniu 7.03.2025 o 14:41, Katystopej napisał(a): Mówta co chceta, ja Stathama lubię, jak on i Keanu Reeves aka John Wick odejdą na emeryturę, to się kino kopane skońćzy, bo nie widzę żeby młode pokolenie się do tego nadawało. Jestem tego samego zdania. Keanu I Jason Statham to moi ulubieni aktorzy od "mordobicia". Ja nie oczekuje od filmów z ich udziałem (tego typu) głębi fabuły. Oczekuje konkretnego klepanska po pysku. I to dostaje 👌 widać regres od kilku lat gdy starzy aktorzy od mordobic zaczęli robić się dziadkami... A młodych wcale nie widać. Edytowane 9 Marca przez larry.bigl 2
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca W dniu 9.03.2025 o 07:13, larry.bigl napisał(a): Jestem tego samego zdania. Keanu I Jason Statham to moi ulubieni aktorzy od "mordobicia". Ja nie oczekuje od filmów z ich udziałem (tego typu) głębi fabuły. Oczekuje konkretnego klepanska po pysku. I to dostaje 👌 widać regres od kilku lat gdy starzy aktorzy od mordobic zaczęli robić się dziadkami... A młodych wcale nie widać. I jest to zrozumiałe, ale niektóre filmy ze Stathamem są tak kiepskie, że ciężko je obejrzeć do końca. Przykładowo Pszczelarz, gdzie bodajże po 30 minutach powiedzieliśmy sobie "enough". Są znacznie lepsze mordoklepki i akcyjniaki (Nobody chociażby). Statham błyszczał najmocniej u Ritchiego, później zdarzały się IMO co najwyżej poprawne produkcje. 1 2
Send1N 4 190 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Ze Stathamem polecam: Homefront 2013, Parker 2013 i Jeden gniewny człowiek 2021
Klakier1984 727 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca W końcu szansa na polskiego Oskara https://www.filmweb.pl/film/Don't+F**k+with+Liroy-2025-10069468
bourne2008 1 207 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Pewnie wyjdzie kaszana ale intrygujący ten SF. Widać sporo motywów zaciągniętych z gier.
JacekRTX 257 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Już 11.04 wchodzi Amator z Rami Malekiem i Morfeuszem. Trzeba się wybrać
Gość Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia przez EUZEBIUSZ
Stjepan 2 379 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 4 godziny temu, ghostdog napisał(a): Tron i muza Nine Inch Nails Tron 2010 w moim sercu.
Lypton 953 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Wszedłem, by wrzucić trailer Havoc, ale widzę, że ktoś już mnie uprzedził. Tom Hardy i reżyser serii The Raid. Match made in heaven. 1
Pentium D 1 166 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @Kadajo Youtuba bo screen z konta Paramount Global a tam do wyboru bieda 1080p i premium 1080p.
Kadajo 7 418 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ale to nie jest wina YT tylko Paramount że nie dał trailera w 4K Dodatkowo na Paramount India też masz 1080p a wyraźnie lepszą jakość. Dlaczego ?
Pentium D 1 166 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Na Globalu widocznie celowo jakość obniżona dla biedaków bez YT premium i więcej wyswietleń niż na koncie srających do Gangesu. Pewnie w YT sobie wymyslili, że więcej zarobią bo ludzie będą chcieli zobaczyć w lepszej jakości. 1
Rekomendowane odpowiedzi