Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niedługo polską premierę będzie miało All You Need is Kill, czyli kolejna adaptacja powieści pod tym samym tytułem, lepiej znanej w Polsce jako... Na skraju jutra albo Edge od Tomorrow. 

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
W dniu 23.06.2026 o 19:27, ODIN85 napisał(a):

Obejrzałem sobie teraz zwiastun Diggera i mam wrażenie ze to bedzie kolejne przehajpowane gówno w papierku (podobnie jak oppenheimer), oglądając trailer odnosze wrażenie ze film został wymyslony po to by byc na siłe dziwny i zaprojektowany by zgarniać nagrody na festiwalach.
Nie mowie ze tak na pewno bedzie (moge sie mylic, moze to bedzie fajne kino) ale jakos tak czuje w kosciach. poczekamy zobaczymy. 

b.t.w. nie do konca pasuje mi tutaj charakteryzacja Toma (widac ze to charakteryzacja ) , ta dziwna maniera hoolywoodzka zeby dawać na siłe jakiegos gwiazdora w mocnej charakteryzacji zamiast kogos kto bedzie po prostu pasował do roli 

Opublikowano

Podsumowując trailer "Doomsday": postaci od pyty, fan service, Magneto i Xavier wyglądają, jakby ktoś ich na chama wyrwał z domu (nie)spokojnej starości. CGI Mystique w porównaniu do X-men Singera wygląda słabo, ogólnie jazda na nostalgii...coś pominąłem? Aaaa, już wiem - pewnie i tak zobaczę w kinie :D

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Kaczkofan napisał(a):

ogólnie jazda na nostalgii...coś pominąłem? Aaaa, już wiem - pewnie i tak zobaczę w kinie

to samo i powiem szczerze, że jak na tyle postaci i wątków to zapowiadane 3h filmu i tak są/będą za krótkie, chyba że skończą w połowie, reszta w "secret wars " 

• Upvote 1