Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Pisałem w tym MS Config w opcjach rozruchu mam tylko 8 "procesorów" w W11 było 16. A Mandzerze zadan też mam tylko 8 -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jakieś wklejone piraty są faktycznie raczej nie do ruszenia ale to już jakiś fachowiec by się musiał wypowiedzieć. -
Przez Adikon · Opublikowano
W msconfig chyba była jakaś opcja co się zaznaczało bądź odznaczało rdzenie. W opcjach rozruchu czy jakoś tak też było, ale niestety nie pamiętam 🫤. Ogólnie miałem nadzieję na poprawę tak samo jak Ty 🫤 -
Przez adashi · Opublikowano
Niezdrowe to jest raczej sztuczne odcinanie ludzi od takich materiałów, bo jeszcze się wstrząsną i co to będzie. I potem mamy rurkowcow z kredkami. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Nie było kabla DP razem z monitorem? Może nie wyrzuciłeś i leży w kartonie. Może da radę od kogoś pożyczyć i przetestować. Ciekawe jest, że przy resecie z Win takich problemów nie ma. Linux daje jakieś dziwne komendy na wyłączenie grafiki? W biosie spróbowałbym: - w zaawansowanych, NB, priorytet grafiki, jak nie jest na PCIE, to przestaw - w boot, wyłączyć fast boot, może to da trochę więcej czasu, żeby grafika się wybudziła, ogarnęła w który port podłączony monitor
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi