Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Nie będzie PT działa kulawo na Adzie, przez co nawet relacje między poszczególnymi GPU (np. 4090 vs 4080) ulegają spłaszczeniu. -
Przez kubikolos · Opublikowano
czy cos wiadomo o gwarancjach bezpieczenstwa USA dla ukrainy ktore zostaly juz przygotowane i byla taka radosc w temacie? bo ostatnio zelenski mowil ze znowu trzeba nad nimi pracowac XDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiadomo od dawna, warto tutaj przypomniec slowa jednego z oplaconych trolli w temacie: to sa w pelni uzasadnione cele XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jestem pelen podziwu dla tego narodu, populacja na calym swiecie jakies marne 15mln a potrafia ograc caly swiat, epsteinem nakrecic bata na najwazniejszych politykow na calym swiecie XDDDDDDDDDDDDDDDD mordowac dzieci dla zabawy, bombardowac ktory kraj chca, wszystko, nie ma czegos co ich zatrzyma, zaden dziennikarz nic nie zmieni bo swiat i tak wie co ma robic, zaden minister chocby w smiesznym kraju jak polska zle nie powie o nich, kazda korporacja blyskawicznie ucisza i demotyzuje kazdego influencerka zle mowiacego o zydach, po prostu doskonala maszyna dopiero po latach zrozumialem ze ta pani miala racje: oni sa zdecydowanie ponad innymi narodami -
Przez tomcug · Opublikowano
Czyli sztuka dla sztuki i czekanie na cuda, żeby sobie wyższy numerek wbić w AIDA Ja się z tego dawno wyleczyłem. -
Przez Camis · Opublikowano
Ale brednie, pieniądze z SAFE będą wydane przed wyborami 2027.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi