Jakie są wasze doświadczenia związane z Linuxem?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zlotnik · Opublikowano
Wyłącz Expo i zobacz daj znać. Też z tym walczę wyłączyłem Expo i narazie mnie nie wywaliło -
Przez Zas · Opublikowano
Wątek trochę o wszystkim i o niczym, no ale ludzi tutaj więcej niż znajomych, z którymi mogę takie rzeczy rozkminiać. No i na razie nie chce mi się rejestrować na jakichś Muratorach, to jeszcze nie ten etap W skrócie: wynajmowałem, potem wróciłem do rodzinnego domu, by odkładać, teraz na poważnie rozglądam się za własnym mieszkaniem, bo psychiczne już nie wyrabiam :/, niestety nadal ze wsparciem banku, i niestety na lokalnym rynku sytuacja jest dołująca... Pierwsze szybkie pytanie - mieszkanie nad lokalami usługowymi? Mam dwie takie opcje, gdzie pasuje mi układ, metraż i cena, nowe budownictwo. Ale czy to nie jest pakowanie się na minę? Z jednej strony lokale dobrze się ogrzewa, to plus w zimie. No ale hałas na zewnątrz w lecie... a może też hałas cały rok w mieszkaniu? Nie znam profilu dizlsal) przyszłej działalności, budynki przed oddaniem do użytkowania. Pewnie jak wszędzie, może być biuro, fryzjer albo Żaba... Drugie pytanie bardziej filozoficzne. Budżet mam niestety ograniczony. Celowałbym w 40 m2, ale wielka płyta to najczęściej okolice 50 m2, do tego często trzy pokoje, których nie potrzebuję. 40 m2 od dewelopera to z kolei zwykle dwa wąskie, koszmarnie nieustawne przy moich potrzebach pomieszczenia... Jak iść ze sobą na kompromisy? Co wybrać? Wielką płytę z mikro-łazienką i problemami z c.o., z której chciał człowiek uciec, upierdliwy remont i sąsiadów z demencją i gazem w kuchni czy fatalny dojazd, fatalny układ pomieszczeń i elektryki w garażu podziemnym? -
Przez AudRob · Opublikowano
Jeszcze mi się udało w tamtym tygodniu kupić fakt że używki GOODRAM 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 IRDM BLACK V SILVER ale za 400. Wczoraj opchnąłem za 800. No a w Awansie nie udało się😊 Kto się spodziewał że awans tak w uja tnie🤔 -
Przez Kanzu · Opublikowano
@Fenrir_14 ja od razu 90 stopni wziąłem. Jakoś schludniej to wygląda jak nie wystaje w stronę szyby i nie trzeba go wyginać po swojemu. Pompka cicho. W idle tylko przelewanie płynu słychać. Cewki na pulpicie czy przy graniu też cicho. Chyba, że ktoś standardowo łeb wsadzi do środka i przyłoży ucho do karty to grając coś tam usłyszy Jedyne co zauważyłem, że zegary i napięcia przy uv jakoś inaczej się zachowują niż w suprimach. Nie miałem jak się bawić i testować z tym kablem, bo przez skoki na pinach nic stabilnie na szybko nie dało się ustawić. Masz phanteksy na astrala chłodnicy? Zbiły coś temperaturę? Zmieniałem na chwilę krzywą wentylatorów, ale widzę, że poza zwiększeniem hałasu nie wpływa to na ochłodzenie za bardzo -
Przez tgolik · Opublikowano
Weź pod uwagę, że kolega korzysta z DLAA. Generalnie wysoki bitrate i czystą grafika, bez artefaktów, w natywnej rozdzielczości monitora i przy wysokiej płynności to dobre rozwiązanie. Na premierę Cyberpunka grałem na plazmie Full HD na GTX 1070 ti i byłem zachwycony. Osiągnięcie podobnego efektu w 4k kosztowało mnie mnóstwo czasu, cierpienia, rozczarowań i furę klasy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi