Arczevski 207 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 10.04.2026 o 23:31, Pentium D napisał(a): Nie jeżdżą a dużo się dzieje. Ciekawe czy Max pójdzie za Lambiase do Maclarena czy gdzieś indziej a może całkiem w GT i oleje F1. Imo prędzej oleje F1 całkowicie, przynajmniej do kolejnej zmiany formuły technicznej. 1
dannykay 1 099 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia Też mi się tak wydaje. Zbyt dużo gada o rodzinie i o tym, że co chciał osiągnąć, to już ma.
Pentium D 2 003 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Teraz jeszcze Hanka podobno z Red Bulla chce odejść Ładnie się zespół sypie.
dannykay 1 099 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia Może jednak Napalony był potrzebny bardziej niż im się zdawało
Pawelek6 371 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Szef F1 Stefano Domenicali krytykuje obecne przepisy, które w zasadzie chcieli sami producenci (zespoły) przez wzgląd na globalną presję elektryfikacji: KLIK. Wypada odszczekać, że to głównie władze F1 przyczyniły się do obecnej sytuacji.
dannykay 1 099 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Na nich zadziała tylko utrata pieniędzy. Jeśli hajs będzie się zgadzał, to dużych zmian nie zrobią i Flavio sobie może krzyczeć co chce. Opinie kierowców też mają w .
maras2574 1 223 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia https://www.facebook.com/share/r/16hVLoJqXf/ 1
Raf3D 14 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Totalnie najlepsze (najśmieszniejsze przy okazji) wytłumaczenie przewagi jaką miało Brawn GP w 2009 roku: Ten też jest dobry:
dannykay 1 099 Opublikowano 4 Maja Autor Opublikowano 4 Maja Max spinuje, LEC spinuje, Hadjar w bandzie, Gasly kręci piruety.. No działo się. Antonelli idzie na mistrza oczywiście z cichym wsparciem z góry 1
Pentium D 2 003 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ja w ogóle zapomniałem że weekend wyścigowy był i dopiero wtorek/środa wyścig na raty obejrzałem. Kpina z tymi przerwami. Było 5 tygodni bez a teraz znowu 3 tygodnie bez.
Pawelek6 371 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja @Pentium D to powiedz to odpowiednim przywódcom aby się tam na bliskim wschodzie nie nawalali, to nie będą wycinane ich wyścigi, a co za tym idzie, nie będzie takich długich przerw. Z pominięciem wakacyjnej w sierpniu, która jest naturalna co roku.
Arczevski 207 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja W dniu 4.05.2026 o 07:18, dannykay napisał(a): Max spinuje, LEC spinuje, Hadjar w bandzie, Gasly kręci piruety.. No działo się. Antonelli idzie na mistrza oczywiście z cichym wsparciem z góry A nawet niezły był to wyścig, chociaż nie miałem oczekiwań. Najważniejsze że start przesunęli to przynajmniej obejrzałem sobie live, do 22:30 to ciężko wysiedzieć
Pawelek6 371 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Długo to nie trwało. Od przyszłego roku będzie zmieniony stosunek mocy z 50:50 do 60:40, z przewagą dla jednostki spalinowej: KLIK.
Pentium D 2 003 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja W dniu 11.03.2026 o 07:33, Pentium D napisał(a): Jak coś zrobią to pewnie ograniczą maksymalną moc z baterii o 100 kW i dodadzą z 50 kW do ICU. Proroctwo prawie się spełniło
kubon 209 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Jakoś tak mi jurka nie szkoda Śmiem twierdzić że Kimi tak na 90% ma majstra 2026
skypan 2 070 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Najlepszy wyścig Dżordża - pod kątem donosów
huudyy 3 445 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Klątwa jednorękiego dalej w mocy, 88 punktów od 2 wyścigów i ani ruszy
Pentium D 2 003 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca W Makao jak zwykle dłużyzna po 15 okrążeniu. Jak zobaczyłem, że wyścig trwa ponad 3 godziny wiadomo było, że czerwona musiała się pojawić. Dziwne okoliczności, ale zawsze coś a nie procesja do samego końca. Szkoda Maxa bo mogło być ciekawiej. Z Russella beka bo mu rude włosy spod kasku wystają. Chłop przez rok był kierowcą nr 1 w teamie a tu młody znacznie go przeskoczył i jeszcze Lewis w klasyfikacji nad nim Ciekawe kiedy Toto go wywali. W Ferrari też stabilnie z tym ściągnięciem Kleklerka za Hamiltonem podczas SC. Zaaplikowali chłopu 5 sekund kary bo LH musiał swoją karę odstać. Alonso nareszcie dowiózł jakieś punkty dla Astona. Wystarczyło tylko aby 7 do mety nie dojechało i kara dla Pereza
dannykay 1 099 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca Beka to jest z tego, że Mercedes dostanie ADUO, a Red Bull nie
Pawelek6 371 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Monako to tylko dla gotówki i rozgłosu jest w kalendarzu. Pod kątem ścigania ten tor nie ma sensu. 1
Rekomendowane odpowiedzi