-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, już teraz możesz kupić nowy POCO M8. Telefon ma ekran AMOLED 120 Hz, aparat 50 Mpix + 2 Mpix (czujnik głębi) oraz baterię 6500 mAh i szybkie ładowanie 100 W (w wersjach Pro) Dostępne modele 👇 ✅ Xiaomi POCO M8 5G 8/256GB — 949 zł ✅ Xiaomi POCO M8 Pro 5G 8/256GB — 1299 zł ✅ Xiaomi POCO M8 Pro 5G 12/512GB — 1549 zł Kolory do wyboru: czarny / srebrny / zielony. Dostawa jest darmowa a raty są 0%. Sprawdź wszystkie wersje 👉 Xiaomi POCO M8 Pozdrawiamy, x-kom. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dobry bajkopisarz jestes 😂 A jak ost pisaliśmy o stabilności to sam pisałeś ze ci curva sie wywala w aida ale w grach działa to tak zostawiłeś 😂 Pamietaj, ze tu nie jeden ma ten cpu i kazdy wie co te procki potrtafia, a czego nie wiec bajki sa pozniej szybko weryfikowane. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Fatality Może w konfederosyjkim środowisku nie robi. @sabaru128 Nie rozumiem o co Ci chodzi. W zamian czego miałbym cos propponować? -
Przez bergercs · Opublikowano
Cherry Tiggo 8: Bartłomiej Mistecki Obiecujący współautor · tSooredpsnl3567 f7nol283gufzsliacm08i2al0c9 49:atmi70 i13agy · Czy ktoś jeszcze ma taki komunikat w aplikacji? Co próbuje zrobić z aplikacji to stawia opór, czasem się zdarzy że zadziała. Anonimowy uczestnik 765 Ja też tak mam ta apka żyje swoim życiem Przemek Budzynsk Obiecujący współautor Raz mi się zdarzyło w Jaecoo 7. Grzegorz Wasilewski Ale jaja...mam tak samo, od 3 dni. Historia taka że w końcu po miesiącu zwiechy jak się nie odświeżały dane w apce nagle zaczęły się odświeżać poprawnie przez dzień/dwa, a potem właśnie ta historia z błędem cv10 Bartłomiej Mistecki Autor Obiecujący współautor Grzegorz Wasilewski ok, czyli nie jestem sam Grzegorz Pogudz U mnie po chwili zawiechy działa. Nie miałem tego błędu. Kamil Turczyn Bartłomiej Mistecki mi właśnie pokazuje że czujniki kół mają -40st. bateria 0%. A faktycznie auto jest w ciepłym garażu i w okolicy 80% naładowania hehehe Grzegorz Pogudz Też mam tak samo Arek Klap Apka jest skopana. Jak daje znajdź stację ładowania, najbliższa jest w Berlinie 800km od domu. Jak jest 3 w obrębie 25km od domu. Dobrze działa punkt gdzie jest w danej chwili samochód. Marek Janion Musi najpierw wyslac wszystkie dane, nagrania, zdjecia, trasy i twoje rozmowy z kabiny do chin, troche to trwa. // Marek Kowalski To dotyczy wielu marek. Problemem jest mróz. Jak jest ciepło to mi się auto łączy bez problemu a jak zimno to 1 na 10/20 połączeń. Bartłomiej Mistecki Autor Obiecujący współautor Marek Kowalski fajnie że opcja najbardziej potrzebna w zimę jest niesprawna przez mróz Marek Kowalski Bartłomiej Mistecki Mnie to wk...a mega mocno ale co zrobić. -
Przez tomek25 · Opublikowano
@sidebandJak nie grą? To nie jest film interaktywny, takie filmy przez chwilę były modne na przykład na netflixie. The Quarry to raczej gra.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi