Send1N 4 199 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Mi się też bardzo podobał, dość emocjonalny (przypominam że ja w grę nie grałem)
raul_ole 155 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Świetnie uzupełniający grę i początek sezonu 1
ghostdog 906 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Dla mnie s02e06 to był typowy zapychacz. Wiem, że mocno nawiązywał do gry ale ja nie lubię takich przestojów. Jak już coś się dzieje ciekawego w serialu, a następnie ktoś wciska pedał hamulca i daje taki "spokojny" przerywnik.
ODIN85 3 507 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Już lepiej tak niż przerywniki co jakiś czas w grze.
miro 721 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W dniu 6.05.2025 o 01:30, dan254 napisał(a): "Będę tatą" zepsuło 1 5
Send1N 4 199 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Biedna dziewczyna, przez ostatni miesiąc musi przeżywać koszmar jak 90% internetów to memy na jej temat 1 1
ODIN85 3 507 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Zacny finał. Widać piniądz w scenografii. Teraz czekać na czwarty sezon co dalej 1
CavieZ 89 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Ja powiem tak. Grę ubóstwiam - zwłaszcza jedynkę. Co do serialu. To 1 sezon bardzo fajny. Pedro Pascal wyśmienity. Klimat pasuje do gry. 2 sezon ? też ciekawy (jestem w połowie). ALe kurcze oglądam go z przerwami. Niby co nieco zmienili względem gry ALE nadal to to samo. Wiec wiadomo co się tam dzieje. Druga sprawa i najgorsza. Aktorka co gra Ellie. Nie CHCĘ jej krytykować pod kątem atrakcyjności. Bo tu nie o to chodzi.. Jako aktorka gra bardzo dobrze. I będzie z niej dobra aktorka do innych ról. Natomiast ZUPELNIE nie pasuje do roli Ellie. w 2 części jest smarkulą zamiast wyrośnięta panną z 2 odsłony gry. Nie pasuje to zupełnie. Oglądać będę dalej do obiadu - i oglądam zwłaszcza momenty kiedy walczą z zarażonymi :).... ale zrobił się to serial dla osób nie grających w grę. I im się pewnie to spodoba. Mi nie. Dlatego może w 3-4 sezonie wątki pójdą w innym kierunku i będzie ciekawiej. Może Abby wskoczy na główny plan - bo aktorka odgrywająca jej rolę pasuje :). 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja No to tyle jeśli chodzi o serial, kto by się spodziewał Porażka po całości z wiadomych przyczyn IMDB: 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) Ja tego syfu nie ogladam. Po tym co Neil Cukcmann zrobil z Joelem kij im w tylek! Olewam cale lore! Edytowane 26 Maja przez Roman_PCMR 2 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Najlepsze jest to jak mówi Drinker, ze jak zabrano nam game play to została sama durna i słaba opowieść która nikogo nie potrafi utrzymać tyle w niej głupot i gówna. Pięknie się wyłożył ten serial, i wszytko dzięki Drunkmanowi i jego debilnym pomysłom. Zaiste piękny koniec tego szitu. 2
crush 3 575 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Ja tego syfu nie ogladam. Ja też. Boję się, ze jak obejrzę to zostanę matką. 😔 1 3
ODIN85 3 507 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) W dniu 26.05.2025 o 22:04, Kadajo napisał(a): Najlepsze jest to jak mówi Drinker, ze jak zabrano nam game play to została sama durna i słaba opowieść która nikogo nie potrafi utrzymać tyle w niej głupot i gówna. Pięknie się wyłożył ten serial, i wszytko dzięki Drunkmanowi i jego debilnym pomysłom. Zaiste piękny koniec tego szitu. Mnie potrafi. Dobrze się oglądało i to póki co jeden z lepszych seriali tego roku. Edytowane 29 Maja przez ODIN85 1 2
wallec 826 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Dobrze rozumiem, że na końcu laska w ciąży zabija Abby? 1
wallec 826 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja To co się z nią dzieje? Tylko jej brakuje w scenie. Co było w grze? 1
Rekomendowane odpowiedzi