Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ale klimacior, a ta muzyczka w menu - po prostu majstersztyk! 1
DITMD 787 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 17 minut temu, Jaycob napisał(a): Ale klimacior, a ta muzyczka w menu - po prostu majstersztyk! To prawda, klimat jest mega.
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ale ta gra to taka makieta… pobiegałem po wiosce i prawie nic się nie rusza! Pranie sztywne jak patyk, roślinność stoi w miejscu, a po trawie depcze się jak po kartce papieru.
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Teraz, Jaycob napisał(a): Ale ta gra to taka makieta… Mialem 1:1 takie samo wrażenie. 😅
Isharoth 597 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Podobno jest sporo różnych baboli w polskim tłumaczeniu, tak jak przykład który podesłałem wyżej. Potwierdzicie? Może jakieś AI poszło w ruch, albo jeszcze lepiej, google translator
Necronom 431 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września Panini ostre na wynos W remake'u dwójki chyba tak samo to było przetłumaczone. 2
aureumchaos 440 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 43 minuty temu, Jaycob napisał(a): Ale ta gra to taka makieta… pobiegałem po wiosce i prawie nic się nie rusza! Pranie sztywne jak patyk, roślinność stoi w miejscu, a po trawie depcze się jak po kartce papieru. Ale dlatego masz dużo fps... Ja zaraz sprawdzę tego moda na RT.
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Ale ta gra to taka makieta… pobiegałem po wiosce i prawie nic się nie rusza! Pranie sztywne jak patyk, roślinność stoi w miejscu, a po trawie depcze się jak po kartce papieru. I z drogi nie można zejść na pola
caleb59 1 632 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Jak już Wam przejdzie sraczka premierowa to może dowiem się ile jest Silent Hilla w "Silent Hillu"? 1
Necronom 431 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września Nie ma, to nie SH. Ciekawe jaka jest mitologia tego, że ta gra ma ten tytuł w ogóle. 1
Qrdello 830 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września @Jaycob Pograłem z godzinkę, w mojej ocenie trzyma formę - szczególnie na słuchawkach. Graficznie jest bardzo dobrze, aczkolwiek gra miewa irytujące dropy a'la stutter przy przechodzeniu z lokacji do lokacji. Tak poza tym na WFHD / maks detale z dlssq trzyma bez problemu okolice 70-90fps na skręconym 3080Ti. Może sterowniki te stuttery trochę wyeliminują. No i gram na zwykłym 5700x, muszę wieczorem sprawdzić sobie na x3d czy pod tym kątem jest lepiej. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 5 minut temu, caleb59 napisał(a): Jak już Wam przejdzie sraczka premierowa to może dowiem się ile jest Silent Hilla w "Silent Hillu"? Ja byłem nastawiony na coś ala ten remake ostatni. A tu jakieś „soulsy” dla ubogich. 😅 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 10 minut temu, userKAMIL napisał(a): Za to zagadki świetne! Jeszcze żadnej nie miałem, ale ustawiłem sobie Hard na walkę i ostatni poziom na zagadki.
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Żałuje, że też tego wyższego nie wziąłem bo jest za łatwo.
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ja pier… przyciemniłem okna, słuchawki na uszach, a komuś zachciało się kosić trawę. No co za uj! Zaraz krzyknę: 3 1
aureumchaos 440 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września No i oczywiście cut scenki z czarnymi pasami na ultra wide... Ohh how whyyyy... Za wcześnie na mody :p A ten RT chyba nie działa...
MrKetiw 128 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 5 minut temu, aureumchaos napisał(a): No i oczywiście cut scenki z czarnymi pasami na ultra wide... Ohh how whyyyy... Za wcześnie na mody :p A ten RT chyba nie działa... Zara na pasy ktoś coś da, spokojna Twoja 😁
Necronom 431 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września Po SH3 mam trochę "traumę" do zagadek na hard na pierwsze podejście. W SH3 ta zagadka w bibliotece była przegięta.
DITMD 787 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 24 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Ja byłem nastawiony na coś ala ten remake ostatni. A tu jakieś „soulsy” dla ubogich. 😅 Niby gdzie są te soulsy, bo jakoś ich nie widzę?
aureumchaos 440 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Wymusiłem w nvidia app DLAA I gra wyglada bdb. Ubyło okolo 40 fps... Z 117 gdzie stałem do 85... Wszystko na epic lub very high. Jednak działa ten mod na RT. Kałuże już nie metne. Edytowane 23 Września przez aureumchaos
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Jak przeciwnik ma czerwoną obwódkę, to można parować, czy robicie uniki? Ja już raz zginałem, jak tylko pierwszą rurkę znalazłem - 3 strzały na hardzie wystarczą.
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Niby parować ale mi czas zwalnia przy uniku
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Faktycznie, trochę później jest podpowiedź jak tego używać. Dobra, ogarnąłem na tych kukłach - wcale nie jest takie trudne, wystarczy używać trybu skupienia. W sumie ta kontra całkiem ułatwia życie, przynajmniej na tym pierwszym przeciwniku.
Rekomendowane odpowiedzi