Silent Hill f
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Oh nieee! Tylko nie kara w postaci... stu milionów czy równie nieistotnych groszy. Władze dały dupy z tamtą karą, więc lekcji nie nauczono. Teraz zapewne się lepiej zabezpieczą przed wpadką, ale przede wszystkim poza odpowiedzialnością osobistą (której tu też zabrakło dla wielu, którzy dostali jeszcze awanse w nagrodę) nie muszą się bać kar. Jak taki Hynix zarobi dodatkowe 2 miliardy i dostanie miliard kary, to nadal będzie na plus. Ja rozumiem, że inflacja, ale t kilkaset milionów kary 20 lat temu to był naprawdę epic fail. I tak, wiem, kary trafiały na "trudne czasy", ale można było to rozwiązać inaczej. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mozna tylko jakim kosztem i napewno niez tak dokladnym efektem jak to robi chociazby PT. Wiec gdzie tu plusy ze mozna to zrobic recznie ?? Nigdzie. Ty chyba nie bardzo kumasz ile by trzeba czasu zeby zobic odbicia, GI, AO, cienie itp z takim efektem jak wlaczasz PT.. -
Przez Slayer · Opublikowano
Zawsze robię zakupy przed pracą z tym, że ja pracuje 100% zdalnie więc wiozę kobietę do innego miasta do pracy, potem wracam i po drodze do sklepu wstępuję a potem do domu, rozpakowuje zakupy i od razu odpalam kompa. Worek 30L samymi plastikami i to pozgniatanymi zapełniam w tydzień lajtowo. No to nie wiem, chyba faktycznie moje lenistwo ale wygodniej mi pozgniatac, do wora i wrzucić do kosza z napisem plastik, który mam pod blokiem. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nieboprawaczłowieka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi