giełda/ akcje itd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Europa już mocno zapowiada walkę z tym, a to ma większe znaczenie niż to co dzieje się w USA> UOKiK Ale komunikatory są OK. Jak pisałem - wszystkich nie uratujemy. Ale większosć się pewnie uda -
Przez Art385 · Opublikowano
Myślałeś, że twój 360W potwór będzie bezpieczny na złączu 12x2x6? No tyle to nie. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@GordonLameman Kupią w sensie sfinansują. Tak to się odbywa teraz, nie sądze by się zmieniło. To koszt jednego wyjścia do maca czy kina, na które rodzice czy dziadkowie dają kasę. Czy po prostu z kieszonkowego. Telefon można będzie znaleźć tak samo jak można dziś. Dzieciaki potrafia konsole switch ukrywać a co dopiero tel By samo posiadanie kont przez dzieci przestało być standardem, to musiałby to wprowadzić conajmniej prawie cały "Zachód". Zobaczymy co zrobią USA, bo tam to jest różnie regulowane w zalezności od stanu. Poza tym konto to jedno, dostęp do treści influencerów kierujących się do młodego widza to drugie. A tu się nic nie wymyśli, bo ci sami twórcy treści kierują swoje materiały tak to dzieci jak nastolatków i młodych dorosłych. A trzecie to same komunikatory. Bo poza typowymi socjalami są właśnie komunikatory, w tym różne coraz nowsze. No ale zoabczymy za kilka lat, na ile to będzie skuteczne. P.S. Są tez obawy że właśnie stany zyskają i zdominują rynek jeszcze bardziej. Tzn influencerzy w tych stanach, które nie wprowadzą zakazów. Obstawiam że będą probować wykorzystać ograniczenia w innych państwach, by wiązać widzów-przyszłych klientów od małego z swoimi grupami influencerów. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jednak 3.2 V6. No kurła napisałem, że to musiało być 2.0 bo miał więcej mocy niż to co widzę w katalogu. Co nie zmienia faktu, że Stellantisowych aut bym nei brał. Poza Alfą. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Czy ja wiem. Biznes musi się kręcić. Np. nie chce mi się wierzyć, że nie byli w stanie od razu zrobić matryc RGB a nie jakiś dziwne pentile. Ale w przypadku MicroLED, to fakt, na razie nie ma technologii pozwalającej produkcję na masową skalę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi