rtx5090@intel vs amd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
I co by to dało jak teraz masz taki sprzęt że z kmów możesz robić foty i nagrywać. -
Przez Killer85 · Opublikowano
Mi głównie o to chodzi aby policja nie przekraczała swoich uprawnień ani nie wciskała bzdurnych artykułów aby człowieka wylegitymować a on odbił w inną stronę i jeszcze się wyzywa... No cóż... -- A moje zdanie jest takie że jednak policja sobie za dużo pozwala jakbyśmy byli w latach 90 -
Przez VRman · Opublikowano
Apropo starych manipulatorów. PS2 za 3 miesiące będzie mieć 26 lat. Jak pierwszy raz czytałem działy retro w czasopiśmie, to był gdzieś tak rok 1999 chyba. Wtedy czytałem jak ktoś zaczynał "starsi gracze lub fani retro może pamiętają taką grę" i dalej opis gierki tekstowo-przygodowej z 1980r. Były też artykuły o sprzęcie retro typu Pong. No i jak teraz tak sobie przeliczam ile tamto retro było oddalone od tego, powiedzmy, roku 1999. to mi się słabo robi. Dziś PS2 ma 26 lat. 1999 minus 26 = 1973. Pong wyszedł dwa lata później. Czyli.. jeszcze bardziej PS2 jest dla współczesnych młodziaków "retro" niż dla mnie Pong był wtedy. A przecież ja ciągle się nie potrafię pogodzić z nazywaniem PS2 retro. Przecież PS1 to nie retro. W ogóle jak można sprzęt mający samplowane audio a nawet PŁYTY KOMPAKTOWE nazywać retro? A tu taka myśl. 26 lat. Łomatko... W moim przypadku opis z aukcji pasowałby do Atari 8bit i Amigi 500. Nie dalej. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Nie ma dziwoty, chińczycy z oszczędności puścili wszystkie sygnały po jednym CANie, niech jeszcze zaczną gnić wtyczki w zaparowanych lampach, to przyciskiem od bagażnika będą zapalać silnik
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi