007: First Light
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Proponuję chronologicznie : najpierw osoby, które przekonywały że te wszystkie wojska przy granicy to tylko straszak. -
Przez lukadd · Opublikowano
A myślisz, że MSI jeśli chodzi o obsługę klienta to jest jakieś święte Absolutnie nie, też nie raz dali ciała. Gamonie potrafili odesłać z serwisu GPU z walniętymi pamięciami i sypiące artefaktami jako sprawne , dobrze, że jest rękojmia. Tyle, że gorzej jak coś ma więcej gwary niż 2 lata jak PSU bo już wtedy jesteś zdany tylko na producenta. -
Przez NotQuite · Opublikowano
@ZasTo normalne, że interpretujemy gry po swojemu. Masz do tego prawo. Mógłbym przekleić w całości Twój post do wątku o Expedition 33 - tak ją odbieram. W moim przypadku DS jest relaksujący i to przesądziło. Można sobie wskoczyć do fabuły, zrobić zadanie i wyskoczyć. To duża zaleta jak coś pomaga się odprężyć. Na ten przykład kompletnie nie trawię serii Metal Gear. A tak poza tym to ma sporo zalet. Dopracowany gameplay, niestandardowa fabuła, odpowiednia długość, przystępność, dobra grafika, dobrze grające znane postaci, spora swoboda gracza, no i (bardzo) dobry port. Wbrew pozorom takich gier na pieca nie me jakoś strasznie dużo. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
U mnie nie ma wątpliwości, RR, Preset D i ten sam model co w DLSS 4. @sideband, ja jestem bardzo ciekawy co u ciebie pokazuje, jak wymusisz ten Preset M. -
Przez Garru · Opublikowano
Jak z tym wejściem ATX 3.1? Kompletnie nie orientuje się w świecie zasilaczy. Niby są przypadki, że 9070XT przyjarało, 5070Ti, a nie tylko 80/90. Czego to dokładnie przyczyna? Zasilacza starych wersji, czy okablowania/przejściówki, a może wina użytkownika? W teorii przejściówkę mam oryginalną od gigabyte. Z punkty logicznego 3080 xtreme brał mi pod 350-370W, więc o 70W więcej niż moja 5070Ti i nic nie powinno się stać. Tylko tam miałem stare złącze, które było bezpieczniejsze, a tu człowiek się tylko zastanawia, czy dla spokoju ducha wymienić, czy nic się nie stanie. Osobiście dla mnie wymiana jest bezsensowna, ale zrobiłbym to tylko dla bezpieczeństwa GPU, bo pewnie 850W to i tak za mało będzie na gen 6xxx/7xxx i znów wymiana.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi