Lypton 953 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Amazon akurat nie miał wpływu na proces produkcyjny gry, prawa do marki przejęli dopiero w lutym 2025. Gra powstaje od 2021. Filmy o Agencie 007 zawsze były robione tak, żeby trafić w aktualną publikę. Gdy ludziom znudziły się bombastyczne i dosyć krindżowe filmy z Brosnanem, poszli w będący na fali - za sprawą serii o Jasonie Bournie czy Batman Begins - względny realizm i mroczniejsze tony. O potężnej krytyce, jaką oberwał Daniel Craig, gdy został wybrany do roli, przypominać chyba nie muszę. Wcześniej również spróbowano tego stylu z Daltonem, ale wtedy nie zaklikało Edytowane 5 Czerwca przez Lypton 1
JeanPepin 333 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/swiezy-material-z-007-first-light-dostarcza-nowych-szczegolow-na/z52dc84
Zas 290 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Zapowiada się kapitalnie, zwłaszcza, ze pchnie trochę Uncharted. Może wreszcie wypuszczą coś mniej drętwego niż Łysy. 1 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Ponad 30 min gameplayu już za 2 dni na SoP. 1 2
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września pierwszy gameplay i pokazują Jaguara? Gdzie Aston Martin
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Komentarze na YT nigdy nie zawodzą - 007 fps
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Jest aston martin ale klatki przy poscigu faktycznie 007
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września No, framerate przed pościgiem jeszcze był spoko, teraz to totalny dramat
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ja nie pamietam serio pokazu zeby ktos dał fragment z takimi fpsami zeby zachecic graczy Nie wiem czy ich zje*** za stan techniczny czy chwalić za odwagę
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 18 minut temu, Jaycob napisał(a): Wygląda jak Hitman. To juz po trailerze było widać
Isharoth 597 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Słabo to wygląda. Nie liczyłem kompletnie na nic, po prostu zainteresowałem się bo Bond Ale jakoś po obejrzeniu tego nie mam poczucia że to gra z Bondem. Gameplayowo kolejny Uncharted, czyli oklepane mechaniki - tyle że jeszcze z domieszką Hitmana. Wygląda po prostu jak typowa gra od Sony. No nie wykorzystali tego że to Bond. Czy serio cierpimy na brak tego typu gier, żeby marnotrawić Bonda, którego w sumie dość mało w grach, na taki gameplay? Nie pokazali w ogóle żadnych gadżetów, albo to przeoczyłem. Większość czasu to cutscenki, chodzenie, jazda samochodem. Najważniejszych elementów w sumie pokazali bardzo mało. Jak to ma się np. do Nightfire? W dodatku widać problemy techniczne na pierwszy rzut oka. Pod koniec to już ostre spadki fps były, a przecież graficznie nie ma aż takiego szału. Jak zwykle, za mało growości w grach, a za dużo filmowości. No ale pewnie w mainstreamie się przyjmie. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Trochę taki drewniany Uncharted z domieszką Hitmana. Ogólnie spoko, brakuje takich gier, ale optymalizacja leży. No i za dużo znaczników i prowadzenia za rączkę. 1
Isharoth 597 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Dobra, teraz o jakichś gadżetach mówią dopiero.
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ciekawe czy ogarną stan techniczny do tego 26 marca. Ja tam sie jaram bo Bond/Hitman/Uncharted, każde uniwersum bardzo lubie. Ale te klatki to ja prd. Lokacje top, ale to w hitmanach normalne.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 5 minut temu, Isharoth napisał(a): Słabo to wygląda. To nawet nie wyglada jak gra sony, do uncharted i animacji daleko, to bedzie kolejny flop
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 20 minut temu, JeanPepin napisał(a): Jest aston martin ale klatki przy poscigu faktycznie 007 Trochę mało Bonda w tej grze - brak martini, wstrząśnięte, nie mieszane :E, i kobiet też. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) mordobicie było, aston był, dupeczka w aucie była, zajumanie spadochronu w powietrzu było, wybuchy były, sporo jak na te 25 minut, natomiast dalej jestem w szoku że na pokazie przedstawiają taki klatkarz. Troche wątpie w ten marzec, racze jesień jak rockstar utrzyma date premiery PS aktor w ogole nie pasuje, nadawał się idealnie na psychonerda Dextera Morgana. Edytowane 3 Września przez JeanPepin
Isharoth 597 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 6 minut temu, Jaycob napisał(a): Trochę mało Bonda w tej grze - brak martini, wstrząśnięte, nie mieszane :E, i kobiet też. Chcesz kobiety, dostaniesz kobiety, ale nie wiem czy to ci się spodoba patrząc na obecny rynek AAA. 1
luk21pl 42 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Jeszcze te cienie doczytujące się czy brak odbić w lusterku
MrKetiw 128 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ale drewno, nie obrażajcie Uncharted bo wygląda 100x lepiej niż to coś
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 9 minut temu, Isharoth napisał(a): Chcesz kobiety, dostaniesz kobiety, ale nie wiem czy to ci się spodoba patrząc na obecny rynek AAA. Trzeba zrobić petycję, żeby przenieśli produkcję do Azji, np. Korei albo Japonii. Przynajmniej tam kobiety jeszcze ładnie wyglądają.
caleb59 1 633 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Potencjał to to jakiś ma, taki wyreżyserowany styl rozgrywki i raczej liniowa gra na raz ale pachnie Bondem, za to te dropy fps to jakieś nieporozumienie.
Rekomendowane odpowiedzi