azgan 1 826 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) 13 minut temu, ODIN85 napisał(a): Inni też wrzucali i raczej nie ma to nic do rzeczy. Marudzisz jak stara baba a inni i tak ogladają Edytowane 24 Maja przez azgan
ODIN85 4 866 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja (edytowane) Oglądają Ci co i tak nie zagrają a nie ci co już kupili. Edytowane 24 Maja przez ODIN85
azgan 1 826 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Nie, oglądają Ci co nie zrobili Pre-Ordera bo nie są przekonani do tego tytułu. Jak ktoś ma w dupie tytuł to nie ogląda proste 😉💁♂️ 58 minut temu, Kadajo napisał(a): @Jaycob najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Tutaj dodatkowo mają utrudnione zadanie, bo to ma być gra o Bondzie. Wiec są wymagania. Paradoksalnie mnie gra bardziej zainteresowała, gdy dowiedziałem się, że ma być bardziej jak Uncharted niz Hitman bo Hitman mnie nigdy nie interesował. Ale z tego, co pokazali to taki na razie lichy ten Uncharted Jako fan może kiedyś bym leciał na wszytko co ma w nazwie Bond. Ale to kiedyś. Hitman już się skończył. Kiedyś czekało się na kolejne części a teraz to ziew 😁
sideband 3 012 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Obejrzałem gameplay z późniejszych etapów niestety mechanika walki i strzelania strasznie kiepska. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja I co, jest już ten preload na PC? Dziś albo jutro skończę Pragmatę, więc bym sobie od razu skasował ją z dysku i pobrał Dżejmsa Bonda.
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Tego się nawet obawami o wyciek nie da wytłumaczyć. Pliki dostępne w ramach preloadu są zaszyfrowane i/lub wybrakowane, więc i tak nikt ich nie wrzuci na torrenta. Dziwne są te ich ostatnie ruchy.
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja 49 minut temu, Radio Tirana napisał(a): I co, jest już ten preload na PC? Dziś albo jutro skończę Pragmatę, więc bym sobie od razu skasował ją z dysku i pobrał Dżejmsa Bonda. 1
JeanPepin 480 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 47 minut temu, Reddzik napisał(a): a to kutafony zapyziałe. Najlepiej niech jeszcze rockstar nie da preloadu nigdzie i 19.11 internet na swiecie przestanie działac 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja I tak będziesz miał preload jak masz preorder bo cała reszta gra w środę
Kadajo 9 794 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja No wcale się serwery nie osrają jak wszyscy na raz zaczną grę ściągać
ODIN85 4 866 Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja Jest małe zainteresowanie tym. Raczej nic nie padnie.
Jaycob 2 728 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 3mln Wishlist - faktycznie mało. https://steamcommunity.com/app/3768760/eventcomments/807974232125550036?snr=1_2108_9__2107
brainq 70 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja No to fajnie to trzeba czekać do jutra aż serwery wybuchną XD
STALKER 157 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Po jutrze na torkach najpóźniej pewnie w czwartek🤣
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja (edytowane) Ale jakość gry jest chociaż adekwatna co do ceny Edytowane 26 Maja przez ODIN85
Phoenix. 6 909 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja https://www.ppe.pl/news/412126/czyzby-jednak-finansowa-klapa-007-first-light-nie-sprzedaje-sie-za-dobrze-wedlug-pierwszych-analiz.html
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja (edytowane) O której recki? Są Edytowane 26 Maja przez ODIN85
JeanPepin 480 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 25 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/412126/czyzby-jednak-finansowa-klapa-007-first-light-nie-sprzedaje-sie-za-dobrze-wedlug-pierwszych-analiz.html Mam nadzieję że jednak coś tam się sprzeda dobrze bo liczyłem na kolejne części
Lypton 1 253 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 32 minuty temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/412126/czyzby-jednak-finansowa-klapa-007-first-light-nie-sprzedaje-sie-za-dobrze-wedlug-pierwszych-analiz.html No cóż, na największych growych rynkach bondowska marka nie była nigdy jakoś bardzo popularna. Zawsze stałą Europą - w UK Skyfall i No Time to Die są na podium najbardziej kasowych filmów w historii (a Spectre jest 7), w Niemczech też są bardzo wysoko. W Japonii, Chinach czy USA wyniki finansowe nigdy tyłka nie urywały.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Mnie ta gra odrzuca calym stylem artystycznym, mi to za bardzo hitmana przypomina tylko w nowej skorce 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Biedna 5080 @maxmaster027 I co Ty teraz bidoku zrobisz, oc na 4ghz??
Rekomendowane odpowiedzi