samsung70 364 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja myślałem, że to będzie coś jak Uncharted, a to jednak bardziej wygląda jak Hitman w reskinie....
JeanPepin 480 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja A ja tu widzę więcej Uncharted, a z Hitmana widzę możliwość rozwiązania niektórych questów na więcej niż jeden sposób, to źle?, mieszanka idealna. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja U mnie Dżejms Bond już siedzi w bibliotece Steam, czekam na premierę W Hitmany i Unchartedy nie grałem, więc będę to mógł porównać co najwyżej do Splinter Cella 1
Pavel87 870 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 007 Denuvo: https://www.gry-online.pl/newsroom/nie-dostana-ode-mnie-ani-grosza-na-5-dni-przed-premiera-gruchnela/z630e9e 1
sideband 3 012 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Przecież nic nim to nie da W ten sam dzień lub dzień później będzie spiracona wersja jeszcze nikt im nie powiedział, że Denuvo poszło do piachu Edytowane 22 Maja przez sideband 2
JeanPepin 480 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 7 minut temu, sideband napisał(a): Przecież nic nim to nie da W ten sam dzień lub dzień później będzie spiracona wersja jeszcze nikt im nie powiedział, że Denuvo poszło do piachu Tu nikogo to raczej nie obchodzi, bardziej czy przez to nie będzie bardziej chrupać.. 1 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 8 godzin temu, samsung70 napisał(a): myślałem, że to będzie coś jak Uncharted, a to jednak bardziej wygląda jak Hitman w reskinie.... W dniu 5.06.2025 o 07:30, AndrzejTrg napisał(a): Czyli reskin Hitmana, nie powiem pomysłowe
ODIN85 4 866 Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja (edytowane) 17 minut temu, sideband napisał(a): Denuvo ma znikomy wpływ na wydajność. Najwięcej problemów mają z nim ci co i tak nie kupią 20 minut temu, JeanPepin napisał(a): Tu nikogo to raczej nie obchodzi, bardziej czy przez to nie będzie bardziej chrupać.. Płakał cały internet na nowego Batmana przed premierą a skończyło się że to jedna z lepszych optymalizacji na tym silniku. Edytowane 22 Maja przez ODIN85
sideband 3 012 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Przez ten cały czas chodziło tylko o Denuvo i braku możliwości zagrania na piracie od raz, a nie wydajność. Denuvo dodaje niewielki narzut na CPU tylko w praktyce jak gra będzie miał problemy od strony od CPU brak Denuvo niczego nie zmieni. To samo dotyczy różnego typu ścinek Denuvo pożera dość spora pamięci jak to ktoś ma braki pamięci w komputerze może to odczuć
ODIN85 4 866 Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja (edytowane) Dobra a będzie hdr? bo nie ma info na karcie Steama. Edytowane 22 Maja przez ODIN85
samsung70 364 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja no co... pre-ordery się zgadzają, no to cyk- Denuvo
MrKetiw 276 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 54 minuty temu, samsung70 napisał(a): no co... pre-ordery się zgadzają, no to cyk- Denuvo I tak zaraz złamią
azgan 1 826 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja W dniu 22.05.2026 o 15:34, sideband napisał(a): Przez ten cały czas chodziło tylko o Denuvo i braku możliwości zagrania na piracie od raz, a nie wydajność. Denuvo dodaje niewielki narzut na CPU tylko w praktyce jak gra będzie miał problemy od strony od CPU brak Denuvo niczego nie zmieni. To samo dotyczy różnego typu ścinek Denuvo pożera dość spora pamięci jak to ktoś ma braki pamięci w komputerze może to odczuć Dla wydawcy istotny jest pierwszy miesiąc (popraw mnie jak się mylę) gorzej jak padnie jeszcze przed premierą. Kiedyś piraty często pojawiały się albo przed albo w dniu premiery.
sideband 3 012 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Raczej takiego błędu nie popełnią, ale będzie tak czy inaczej Denuvo jest już martwe i nie ma możliwości by to połatać by wrócili do gry będą musieli ogarniać nowe zabezpieczenie. MS przecież nie zmodyfikuje systemu dla specjalnie pod nich 1
samsung70 364 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 41 minut temu, MrKetiw napisał(a): I tak zaraz złamią może trochę jestem w tyle, ale czy coś się zmieniło w kwestii łamania Denuvo? jeśli dobrze pamiętam to był okres gdzie nie mogli tego złamać przez jakiś czas. kto tam teraz się tym zajmuje?
ODIN85 4 866 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja 6 godzin temu, sideband napisał(a): Raczej takiego błędu nie popełnią, ale będzie tak czy inaczej Denuvo jest już martwe i nie ma możliwości by to połatać by wrócili do gry będą musieli ogarniać nowe zabezpieczenie. MS przecież nie zmodyfikuje systemu dla specjalnie pod nich 11 lat łamali ale się udało.
Godlike 1 040 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 9 godzin temu, samsung70 napisał(a): może trochę jestem w tyle, ale czy coś się zmieniło w kwestii łamania Denuvo? jeśli dobrze pamiętam to był okres gdzie nie mogli tego złamać przez jakiś czas. kto tam teraz się tym zajmuje? No zmieniło się, pojawił się hypervisor bypass i po Denuvo, gry "łamią" w dniu premiery albo kilka dni po Chociaż łamanie to może nie jest adekwatne słowo bo patent do każdej gry jest ten sam, potrzeba tylko tak naprawdę plikow instalacyjnych samej gry i można grać.
ODIN85 4 866 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja W końcu będzie większy ruch w tematach 4
DITMD 1 310 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 39 minut temu, Godlike napisał(a): No zmieniło się, pojawił się hypervisor bypass i po Denuvo, gry "łamią" w dniu premiery albo kilka dni po Chociaż łamanie to może nie jest adekwatne słowo bo patent do każdej gry jest ten sam, potrzeba tylko tak naprawdę plikow instalacyjnych samej gry i można grać. Nie tylko, jakiś gość o ksywie voices38 rozpracował Denuvo i normalnie crackuje gry bez użycia tego bypassa. 1
azgan 1 826 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 6 minut temu, DITMD napisał(a): Nie tylko, jakiś gość o ksywie voices38 rozpracował Denuvo i normalnie crackuje gry bez użycia tego bypassa. https://www.ppe.pl/news/411891/po-pragmacie-padl-kolejny-wielki-hit-mafia-the-old-country-zlamana-a-denuvo-ponownie-pod-ostrzalem.html Tego nowego Batmana podobno też już rozpracowali
Godlike 1 040 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 11 minut temu, DITMD napisał(a): Nie tylko, jakiś gość o ksywie voices38 rozpracował Denuvo i normalnie crackuje gry bez użycia tego bypassa. Lo kurczatko to szybko się to zmienia, nawet nie słyszałem o tym.
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) 9 minut temu, azgan napisał(a): Tego nowego Batmana podobno też już rozpracowali I Mafię i Batka rozjechał ten właśnie w/w gość. Edytowane 24 Maja przez JeRRyF3D
Rekomendowane odpowiedzi