Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Godlike napisał(a):

:E

IMG_1830.jpeg

dla mnie ta gra to jest intense nie tylko na początku, ale i cały czas! do tego nie częśto zdarza mi się grać na słuchawkach, więc oprawa robi orbote, 

a co do samego screena, chyba przy każdej premierze RE już słyszałem, że gra jest za straszna..

Opublikowano

Próbowałem dziś od wczesnego wieczoru domknąć całą historię, licznik steam pokazuje 15.6h i końca nie ma :E 

Historia w pewnym momencie robi się trochę bardziej zabawna niż poważna ale tylko przez chwilę.

Fotorealizm w przeważającej większości scen jest zapierającym dech w piersiach doświadczeniem, filmowcy przyjęci do zespołu Capcomu widać wykonali kawał solidnej pracy

absolutecinema.png.de7febda8e7d5c49a133bc3e14fc46f6.png

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, samsung70 napisał(a):

co do ustawień grafiki, warto pamiętać, że gra za każdym zmienia ustawienia DLSS na BALANCE, przynajmniej u mnie tak jest i za każdym razem musze zmieniać na JAKOŚĆ

To ładny kupsztol. Co wejście mieszać w gaciach.

• Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Marvf napisał(a):

Próbowałem dziś od wczesnego wieczoru domknąć całą historię, licznik steam pokazuje 15.6h i końca nie ma :E 

Historia w pewnym momencie robi się trochę bardziej zabawna niż poważna ale tylko przez chwilę.

Fotorealizm w przeważającej większości scen jest zapierającym dech w piersiach doświadczeniem, filmowcy przyjęci do zespołu Capcomu widać wykonali kawał solidnej pracy

absolutecinema.png.de7febda8e7d5c49a133bc3e14fc46f6.png

Nie chcę być niemiły, ale twarze z gry 10 letniej wyglądają piękniej, a to po prostu fotka z - moment uchwytu poprzez paint.

1.jpg

2.jpg

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Marvf napisał(a):

Majstersztyk 👌

16 minut temu, maras2574 napisał(a):

Wyszedłem z ośrodka na dziedziniec, ależ on wygląda :thumbup::o 

Graficzka jest palce lizać 🤩

Opublikowano
4 godziny temu, Marvf napisał(a):

Nie wiem co tam można robić tyle czasu. Z zaglądaniem wszędzie to jest max 12h.

Opublikowano
9 godzin temu, Godlike napisał(a):

:E

IMG_1830.jpeg

Straszna gra to np. Madison a nie Re9... Juz RE7 byla straszniejsza... Chyba dzieci to pisza. 

19 minut temu, azgan napisał(a):

image.png.ce63f72d4c01f48fd99f35385e66c448.png

Czyli dalej stery 576 lepiej dzialaja z ta gra ale ppisza ze moze byc to zwiazane z innym renderwoaniem efektow.... Ja lece teraz na straych... Ktos porownywal juz nowe vx 576?

Opublikowano
10 godzin temu, azgan napisał(a):

Nowy Resident sprzedaje PS5PRO jak szalony

Screenshot-20260302-221807-Samsung-Inter

O.K 😅🐸😂

https://ithardware.pl/aktualnosci/resident_evil_requiem_zabka_klucz_steam_sprzedaz-49058.html

"Do każdej parówy szczypta wirusa-T." lol

Niezła ta promka, nie ma co.  W tej cenie to bez łaski biorę bezpośrednio na Steamie. Mogli chociaż dorzucić jakiegoś hot-dożka na pocieszenie. :E 

Opublikowano
51 minut temu, Jaycob napisał(a):

"Do każdej parówy szczypta wirusa-T." lol

Niezła ta promka, nie ma co.  W tej cenie to bez łaski biorę bezpośrednio na Steamie. Mogli chociaż dorzucić jakiegoś hot-dożka na pocieszenie. :E 

Z parowy z przed miesiąca i potem zatrucie pokarmowe gotowe :E

Opublikowano
10 godzin temu, samsung70 napisał(a):

co do ustawień grafiki, warto pamiętać, że gra za każdym zmienia ustawienia DLSS na BALANCE, przynajmniej u mnie tak jest i za każdym razem musze zmieniać na JAKOŚĆ

Nie potwierdzam, ustawiłem na Jakość na początku i tak jest cały czas

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Ta gra jest jak RE 2 i 3 czy bardziej głupia? Widziałem, że trzeba mieć cęgi aby otworzyć drzwi zamknięte na drut? :lol2:

image.thumb.png.cabc641597318a4bf2dab6d5c9f29c5a.png

Jeśli już zgrywać się z lenistwa Capcomu to trzeba dodać..., że ten budynek był zabezpieczony przez policję i powinni wszystko przeszukać. :E

A przy okazji, widziałem że można parować nawet samochód i rpg. :E

W RE6 można było zrobić ślizg pod rakietą.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
22 minuty temu, tomcug napisał(a):

Ta, jasne ;)

Jasne czy nie ale jak sam sprawdzalem to na starych (nie tych wycoafanych tylko ostatnich) mialem o 8fps pi razy drziw mniej i karta na starych ciagnela o około 30W wiecej. Wiec cos tam jest na rzeczy ale na pewno nie 65%

Opublikowano

Przeszedłem wczoraj , wyszło mi że niby 10  i 25 minut co jest wręcz niemożliwe bo zwłaszcza na początku dlugo się włóczyłem po tym ośrodku z lewego skrzydła do prawego i z powrotem :E dla mnie kapitalna gra z w której dostałem w sumie dwie mniejsze gry , jedna typowy horror gdzie trzeba się poskradac i posp****ać a druga akcyjniak Leon Terminator. Znowu posucha aż do Crimson Desert który może okazać się zajebisty lub też może okazać się kupą roku 😃