Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ale mi się podoba ten format - prawie zero gadających głów i sztucznych oklasków, trailer za trailerem. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Outer Worlds 2 High on Life 2 Plague Tale: Resonance Super Meatboy 3D Ninja Gaiden 4 Beast of Reincarnation Wszystkie w GP. 1
Lypton 953 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Clockwork Revolution Wygląda na potężne drewno, ale klimacik wypas. O kurde faja, zabawy z czasem będą. Edytowane 8 Czerwca przez Lypton 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) @Jaycob Każda zaprezentowana oprócz dlc do Indiany będzie. Edytowane 8 Czerwca przez ODIN85 1
crush 3 575 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, Lypton napisał(a): Clockwork Revolution Wygląda na potężne drewno, ale klimacik wypas. inXile. Drewno ale zazwyczaj na akceptowalnym poziomie. 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Outer Worlds 2 High on Life 2 Plague Tale: Resonance Super Meatboy 3D Ninja Gaiden 4 Beast of Reincarnation Wszystkie w GP. 3 ciekawe tytuły z 6 to i tak sukces w dzisiejszych czasach.
Lypton 953 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, crush napisał(a): inXile. Drewno ale zazwyczaj na akceptowalnym poziomie. Hmmm, coś mi ta nazwa mówi. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Grounded 2. Przy jedynce bawiłem się świetnie! 1
Kakarotto 728 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca The Blood of Dawnwalker jakieś takie średnie się wydaje.
Phoenix. 4 722 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca 3 minuty temu, Kakarotto napisał(a): The Blood of Dawnwalker jakieś takie średnie się wydaje. Krzykliwe nagłówki że robią to byli twórcy Wiedźmina nie sprawia nagle że gra będzie lepsza
DITMD 787 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Czy ja wiem, to tylko zlepek paru scenek, zagra się to się oceni.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Wszyscy na coś liczą, 99% się przeliczy. Jak wpadnie Persona 4 remake będę zadowolony.
daerragh 103 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Ogladam to, ogladam, juz tyle gierek pokazali, ale nic dla mnie. Wiekszosc jakies kolorowe, stylizowane, (new) retro. Lubie gry pokroju Wiedzmin, Baldur's Gate, Red Dead Redemption, Cywilizacja, Diablo, Warcraft, Quake, Pillars of Eternity i naprawde niczego nie widze dla siebie na tym pokazie. Wszystko jakies takie dla mlodziezy, dla graczy Fortnite i Minecraft... Edytowane 8 Czerwca przez daerragh 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Gearsy! E to te stare Edytowane 8 Czerwca przez ODIN85
Element Wojny 4 775 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Gearsy! Wow, gearsy, po raz 50-ty. jest!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi