Acts of Blood (mordobicie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Kasy było za dużo i nie byłaby wykorzystana, dlatego zmniejszają. Kiedy się skończy to zobaczymy, aktualnie jest. Najem spalinowego jest obecnie mniej opłacalny bo dopłaty przewyższają inne czynniki, lepiej sobie mniej opłacalne rozwiązania zostawić na czasy kiedy nie będzie już tych bardziej opłacalnych zamiast iść pod prąd Głównym problemem w najmie spalinowych są obecnie wysokie stopy procentowe bo ceny bywają mocno obniżane ale finansowanie kosztuje. Ja już miałem w najmie i spalinowy samochód więc nic nie muszę pomijać Jak się skończą dopłaty to możliwe że nawet do nich wrócę, wszystko zależy od tego co będzie się działo na rynku. -
Przez VRman · Opublikowano
Na pewno? Bo widziałem miesiące temu różne przykłady i wyglądało całkiem podobnie w sensie jakości. Wyrosło różnych ajajów sporo. Może to wcześniej robił jakiś bardziej niszowy model, nie wiem. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Aaaaa. Masz włosy na niebiesko pofarbowane i kiedyś byłeś dziewczynką? Ten po prawej na górze? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Generalnie jest przyzwoicie nawet w podstawowych modelach, jednak jest inny, duży problem - karty tej firmy borykają się z wybuchającymi kondensatorami. O ile zawsze miałem dobre zdanie o PNY, to tutaj raczej bym unikał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi