Keller 563 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca https://store.steampowered.com/app/3304670/Acts_of_Blood_Demo/ Dobre mordobicie, fajna rockowa muzyczka, finishery. Niezbyt skomplikowane, ale przyjemnie się gra. 1
Jaycob 1 509 Opublikowano Środa o 08:37 Opublikowano Środa o 08:37 No wygląda na to, tylko że z realistyczną grafiką. Ja się od Sifu odbiłem, bo poziom trudności mnie przerósł - za dużo tych kombosów do ogarnięcia. Jak ktoś chce obczaić, to jest w Game Passie, a Epic chyba też niedawno dawał za free. 1
Zas 247 Opublikowano Czwartek o 20:50 Opublikowano Czwartek o 20:50 No ale fajna była w Sifu ta mechanika "zapisywania" gry. Wiele rogalików mogłaby uczynić zjadliwymi.
j4z 383 Opublikowano Czwartek o 22:28 Opublikowano Czwartek o 22:28 (edytowane) Sifu było bardzo fajne. Wydaje się, że walka była dynamiczniejsza, niemniej AoB ląduje na liście. Dzięki Edytowane Piątek o 07:57 przez j4z 1
JeRRyF3D 1 421 Opublikowano Niedziela o 11:18 Opublikowano Niedziela o 11:18 Pograłem. Niedopracowana, słabo zoptymalizowana.
DITMD 531 Opublikowano Niedziela o 11:48 Opublikowano Niedziela o 11:48 Sifu jest o ligę wyżej, z beat em up'ów to można sprawdzić jeszcze Dead as Disco i Kiborg.
Stjepan 1 818 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Pograłem z 30 min w to demo, ta gra jest łatwiejsza od Sifu, ale mam na liście, no i UE 5.
Rekomendowane odpowiedzi