MJRegul 495 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 43 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Jedyna gierka która mi tak grzeje cpu.. niekiedy mam peaki do 82 Dziś gdy nie włączyłem klimy w mieszkaniu zobaczyłem 85C na procu. Zapętlony Cinebench robi 83C u mnie, nie rozumiem tego XD 1
Kadajo 7 416 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Nic dziwnego, jak tam jest prawie 400 FPS
Tomek_ITH 318 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Te 82-83 stopnie o których wspominacie kompletnie nic nie mówią, jeśli nie podacie wcześniejszych maksymalnych temperatur
Kadajo 7 416 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia To nawet ja nie mam takich temperatur A ostatnio grywam gdy w pokoju jest 29 stopni
Slayer 253 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia U mnie to samo, żadna gierka tak nie grzeje tego 7700. Co więcej, raz mi kompa zrestartowało... czyli -15 CO to dalej za dużo
Kyle 200 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 25 minut temu, MJRegul napisał(a): Dziś gdy nie włączyłem klimy w mieszkaniu zobaczyłem 85C na procu. Zapętlony Cinebench robi 83C u mnie, nie rozumiem tego XD Pewnie GPU ogrzewa chłodzenie CPU - klasyka.
dawidoxx 976 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 12 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Te 82-83 stopnie o których wspominacie kompletnie nic nie mówią, jeśli nie podacie wcześniejszych maksymalnych temperatur Najwięcej ile u się ie widaielm w bf5 to jakieś 65-70c
Grolshek 518 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Jedyna gierka która mi tak grzeje cpu.. niekiedy mam peaki do 82 U mnie 85 stopni na 88W, świetny tester chłodzeń. Ustawienia maksymalna grafika łącznie z dystansami. 1
Kadajo 7 416 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 22 minuty temu, Kyle napisał(a): Pewnie GPU ogrzewa chłodzenie CPU - klasyka. Oczywiście a mimo to maks ile widziałem to 80 i to w te upały
maxmaster027 888 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Te intele pracują w lapkach na 100C i nic specjalnie sie nie dzieje, jeżeli voltage jest w normie.
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia U mnie chłodzenie proca to taki trochę overkill, kupione już pod X3D, ale i tak miałem peaki pod 78 stopni. W sumie chyba też takich temperatur jeszcze nie widziałem.
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Godzinę temu, MJRegul napisał(a): Dziś gdy nie włączyłem klimy w mieszkaniu zobaczyłem 85C na procu. Zapętlony Cinebench robi 83C u mnie, nie rozumiem tego XD To jest możliwe tylko w dwóch przypadkach na tym CPU: 1. Słabe chłodzenie CPU (cooler). 2. Brak Kombo Strike/Curve Optimizera na 30. Mam ten sam CPU i nigdy u siebie nie widziałem 85*C.
Krauziak 61 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Ja w Bf6 mam ~85 na cpu I 65-70 na gpu. Karta z podniesionym zegarami o 200mhz. Sam cpu pracuje identycznie jak 5800X3D z kombostrike na 3. W CB nie wejdę więcej jak 82c ciągnąc 80watt. Llano v10 robi tu robotę. Bez podstawki 90 to taka norma. Utrzymuje przy tym 4.2-4.3ghz na wszystkich jajkach
Grolshek 518 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Jeszcze tylko szybkie pytanie: czy jest możliwość zagrania przeciwko botom w BF6? Z kilku przyczyn. Nie chcę psuć zabawy innym moim lamerstwem bo wiem jak denerwujący jest gość w drużynie który nie ogarnia ale druga ważniejsza: byłaby fajna gra do testowania combo grafika/proc i wydajności systemu wentylowania obudowy.
dawidoxx 976 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Co jest z tym balansem, wam tez dobiera niekiedy po x map skillowo samych bobów gdzie mapa konczy sie różnicą 500-700+ punktów dla przeciwnika i cała gra polega na odbijaniu jednego punktu, bo koledzy z drużyny nic nie ogarniają? Dwie ostatnie gry z teraz: a wczesniej miałem takich gier 6 pod rząd.. Edytowane 16 Sierpnia przez dawidoxx 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Mi np. nie zalicza zgonów. Umieram z 5 razy, a na tablicy wyników mam 1-2. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Gret 557 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 15 minut temu, dawidoxx napisał(a): Co jest z tym balansem, wam tez dobiera niekiedy po x map skillowo samych bobów gdzie mapa konczy sie różnicą 500-700+ punktów dla przeciwnika i cała gra polega na odbijaniu jednego punktu, bo koledzy z drużyny nic nie ogarniają? Dwie ostatnie gry z teraz: a wczesniej miałem takich gier 6 pod rząd.. 90% gier to albo łatwa wygrana albo ostry wpierdziel...
dawidoxx 976 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Mi np. nie zalicza zgonów. Umieram z 5 razy, a na tablicy wyników mam 1-2. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić Tak to nie miałem ale np nie raz jak robię reload to broń jest od razu po wcisnieciu klawisza przeladowana bez zadnej animacji i czekania 😁 4 minuty temu, Gret napisał(a): 90% gier to albo łatwa wygrana albo ostry wpierdziel... To ja mam chyba 99% wpierdziel 🤣 Edytowane 16 Sierpnia przez dawidoxx
Kadajo 7 416 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 47 minut temu, Grolshek napisał(a): Jeszcze tylko szybkie pytanie: czy jest możliwość zagrania przeciwko botom w BF6? Z kilku przyczyn. Nie chcę psuć zabawy innym moim lamerstwem bo wiem jak denerwujący jest gość w drużynie który nie ogarnia ale druga ważniejsza: byłaby fajna gra do testowania combo grafika/proc i wydajności systemu wentylowania obudowy. Jest, ale tylko do 16 poziomu, w treningu masz przełamanie.
Faflucy 312 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Ja właśnie zagrałem w BF2042 i może będę nieoryginalny ale lepiej mi się gra. @Tomek_ITH A nikt cię nie reanimował?
Tomek_ITH 318 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Nie. Umieram, respie się na mapie, a na tablicy wyników dalej mam 0 śmierci. Zalicza mi tak co drugą. Edytowane 16 Sierpnia przez Tomek_ITH
Phoenix. 4 730 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 39 minut temu, dawidoxx napisał(a): To ja mam chyba 99% wpierdziel 🤣 Ale masz na myśli wynik meczu czy kd ? Bo to różnica ? Bo jak gram drużynowo na wygraną to patrzę na wygraną lub przegraną a nie na to jakie mam kd.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Zaraz wrzucie film z tym niezaliczaniem śmierci. Edytowane 16 Sierpnia przez Tomek_ITH
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź