krukkpl 221 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Godzinę temu, skypan napisał(a): W gierkach typu BF ten tryb jest bez sensu. Niestety się zgodzę. Sama zmiana obrażeń nie zmienia dynamiki gry, która jest zrobiona ewidentnie pod non-HC.
VoitTec 30 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Obśmiałem się z tego jak norka 3 1
sniper76 155 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Zainstalowałem grę na świeżo bez tekstur HD po czym zacząłem dłubać w ustawieniach i nie wierzę własnym oczom w miejsce Nvidia Frame Generation mam AMD Free coś tam co za cholera 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Ten sam błąd miałem w becie po przeinstalowaniu. Po prostu DLSS i FG sobie wyparowały 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 28 minut temu, sniper76 napisał(a): Zainstalowałem grę na świeżo bez tekstur HD po czym zacząłem dłubać w ustawieniach i nie wierzę własnym oczom w miejsce Nvidia Frame Generation mam AMD Free coś tam co za cholera Włącz sprzętową akcelerację gpu w windows, po restarcie komputera wróci FG 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/Battlefield-6-review-and-comparison-of-graphics-settings-and-their-impact-on-performance
sniper76 155 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 58 minut temu, oldfashioned napisał(a): Tak, wspiera, widac zwiekszenie wydajnosci po tym zabiegu z profile inspectorem. @SylwesterI. Dzięki kolego Zapomniałem, że dla sprawdzenia wyłączyłem „Planowanie przyspieszane sprzętowo procesora GPU” 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 4 minuty temu, sniper76 napisał(a): @SylwesterI. Sam wiem to z tego samego powodu Edytowane 17 Października przez SylwesterI. 1
Strilok 342 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Wycofali się z tej śmiesznej zmiany ze zmniejszeniem ticketów. Brawo że słuchają graczy! 1
BEM.22 20 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 5 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Nie kazdy po prostu musi byc cheaterem, zmienil sie troche landscape grania w gierki. Ludzie serio maja teraz skilla, zeby nie spamowac kolejna ikonka filmiku: POV: You are a TOP 0.1% Keyboarder on Battlefield 6... 1 akcja Wam wystarczy zeby zobaczyc roznice w skillu na serverach open. Jakieś 5 milionów grało w Betę , zbanowano ponad 300tys cziterów ,to są oficjalne dane . To teraz ich będzie co najmniej 250-300tys skoro sprzedaż gry przekroczyła 7 milionów sztuk .
krukkpl 221 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 19 minut temu, Strilok napisał(a): Wycofali się z tej śmiesznej zmiany ze zmniejszeniem ticketów. Brawo że słuchają graczy! Ja się bardziej zastanawiam, kto się z czym na łby pozamieniał, że to w ogóle wprowadzili...
Kadajo 7 406 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 23 minuty temu, Strilok napisał(a): Wycofali się z tej śmiesznej zmiany ze zmniejszeniem ticketów. Brawo że słuchają graczy! Bo nie powinni byli zmniejszać ilości ticketow, ale wydłużyć czas rundy. W ogóle mam wrażenie ze oni za wszelką cenę chca aby wszytko było szybko i krotko aby się przypadkiem nikt nie nudził. Jak kończę rundę to często nawet nie zdążę zobaczyć całego podsumowania, bo po 10 sekundach już nowa mapa się ładuje. 2
galakty 3 312 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Miałem buga gdzie przez dym włączała mi się termowizja na snajperce
babayaga 136 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 1 minutę temu, galakty napisał(a): Miałem buga gdzie przez dym włączała mi się termowizja na snajperce Też to miałem parę razy, albo depth of field na lunecie i nic nie widzę. Mam wrażenie, że bugów więcej niż w becie.
skypan 1 752 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Cymbały niczego się nie uczą. W 3-ce lub 4-ce też można było dronem wlatywać na dachy. I potem to łatali. Więc dlaczego nie można i w 6-ce. I człowiek się zastanawia - jak oni tam wleźli 32 minuty temu, Kadajo napisał(a): Bo nie powinni byli zmniejszać ilości ticketow, ale wydłużyć czas rundy. Na CQ czas jest niepotrzebny. Edytowane 17 Października przez skypan
caleb59 1 621 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Bardzo rzadko ale tak jak w becie potrafi migać oświetlenie/tekstury. @Reddzik kiedyś nawet wrzucał screena jak to wyglądało, obecnie jest to samo ale na o wiele mniejszą skalę, słabo widoczne. Edytowane 17 Października przez caleb59
Strilok 342 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 50 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak kończę rundę to często nawet nie zdążę zobaczyć całego podsumowania, bo po 10 sekundach już nowa mapa się ładuje. To jest właśnie ewenement. Nie można zobaczyć na spokojnie podsumowania czy nowych gadżetów, które się odblokowało. Tak jak by większość ludzi była tak spocona że nie miała ochoty oglądać podsumowania i pędziła grać kolejną rundę. Strasznie słabe. Powinno być tak że sam daje "kontynuuj" i wczytuje się kolejna mapa. W tym momencie z automatu mam może z 6-7 sekund aby zobaczyć podsumowanie. Słabe. 2
Sylwekfox 7 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 4 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a): @Reddzik to nie ten Sylwek 😀 Wczoraj miałem to samo, włączyłem grę chyba 22.40 i dwa mecze elegancko a 3ci już praktycznie pełen refill botami, okolice północy. Otwarte serwery są dobierane wg regionu? Jak to wygląda? @Sylwekfox działa riva tuner elegancko razem z AFB 👍 Dzisiaj jak odpalę to raczej już późnym wieczorem więc życzę udanego wypadu i łapiemy się na zabijanie po niedzieli 👌 Kurde mi nie działa AFB. Ja też dziś będę późno ale napewno będzie grane. Marcus też będzie. Na temat AFB pogadamy online. Możliwe że przez to nie działa że nie mam chyba najnowszej wersji. Edytowane 17 Października przez Sylwekfox 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 29 minut temu, Strilok napisał(a): To jest właśnie ewenement. Nie można zobaczyć na spokojnie podsumowania czy nowych gadżetów, które się odblokowało. Tak jak by większość ludzi była tak spocona że nie miała ochoty oglądać podsumowania i pędziła grać kolejną rundę. Strasznie słabe. Powinno być tak że sam daje "kontynuuj" i wczytuje się kolejna mapa. W tym momencie z automatu mam może z 6-7 sekund aby zobaczyć podsumowanie. Słabe. Wczoraj Breakthru grałem na mapie MIRAK VALLEY. Jaki tam był za preproszeniem rozpierdol, wszyscy do wszystkich walili praktycznie z pierwszych punktów, nawet nie było widać do kogo strzelasz, po prostu się waliło na oślep, i tak przez cala rundę, bo się chyba pojazdy nie respily czy co. Normalnie jak w METRO. Ta gra ma problem ADHD. I naprawdę się zmęczyć idzie grając w to. 1
VRil 6 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Bardzo proszę o interpretacje tych danych z monitoringu sieci . Mam problem z systemem lub netem ? Edytowane 17 Października przez VRil
Psiak 59 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 3 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): Włącz sprzętową akcelerację gpu w windows, po restarcie komputera wróci FG Mam włączony w systemie i mam tylko fsr :\ Nie instalowałem od początku tekstur HD. Masz jakiś jeszcze sposób jak przywrócić FG bez hd tekstur?
Fenrir_14 825 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października @Sylwekfox ogarniemy to 👍 ja mam cały czas 4.6.6 beta 5 release ale nie pamiętam teraz która wersja RT.
galakty 3 312 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 17 minut temu, Kadajo napisał(a): Ta gra ma problem ADHD. I naprawdę się zmęczyć idzie grając w to. Po 15h mam podobne wrażenia. Tu nie ma miejsca na taktykę czy snajpienie jak kiedyś. Najlepiej jest przeć do przodu i nara, w ciul granatów i heja. Drużyna na szturmie nie mogła przejąć punktu. Wziąłem Bradleya, wjechałem na chama na punkt, HE + rakiety i przejęliśmy. Poszło z górki wtf 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź