Jaycob 3 002 Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Myślałem, że będzie jakieś DLC, a tu jednak nowa gra. No i super, bo Wuckong mi mega siadł. Oby tym razem nie kazali za długo czekać 1 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Oby tylko długość na tym nie ucierpiała.
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 No że to miało być dlc na 10h a dodali coś tam i będzie mniej niż 20.
Jaycob 3 002 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Czyli mówisz, że z planowanego DLC wyszło coś, co i tak ma być krótsze niż 20h? Nadal nie kumam do końca o co Ci chodzi. Fajnie by było, jakby w nowym tytule bardziej rozwinęli eksplorację, bo wcześniej było tego mało i momentami gra leciała jak boss rush.
ODIN85 5 175 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 To są tylko moje przypuszczenia
Jaycob 3 002 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia Nie mogę się doczekać! Aczkolwiek nie podoba mi się ta pierwsza miejscówka, taka szaro-bura i ponura. Animacje topka! 3 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia REWELACJA! A burości palety IMO doskonale! Animacje sztos! Piękne!
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Właśnie piękne te miejscówki takie ala Soulsy czyli szaro buro i ponuro mnie chyba będą mieć. W jedynkę nie grałem jakoś mi chińska mitologia nie podchodzi, jakieś to takie kolorowe jest i jakoś po GP nie czułem tego czegoś(ja widząc grę wiem czy jest dla mnie odpowiednia czy nie) ale ten trailer oglądam z zapartym tchem i czuję to coś więc może za kilka lat się pokuszę o zagranie w pierwszą część, aby zrobić sobie wstęp do tej 1
Jaycob 3 002 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Raczej nie będzie to jakiś szczególny wstęp. To zupełnie inna historia, inny bohater i nawet walka będzie pewnie mocno inna - małpiszona z jedynki tutaj nie uświadczysz. Ale pierwszą część i tak warto kiedyś ograć, dla mnie jest świetną grą. Jestem też ciekaw, czy poprawią eksplorację, bo w jedynce momentami czuło się trochę jak boss rush, a niektóre lokacje były zdecydowanie zbyt liniowe. Edytowane 20 Sierpnia przez Jaycob 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia I to jest piękna wiadomość, jakoś małpiszon w ogóle do mnie nie trafiał, a tutaj po GP jestem można powiedzieć że zachwycony. Ooo i też mi przypomniałeś że kolejną rzeczą na która narzekali i też to widziałem to właśnie bardzo słaba eksploracja, nawet w temacie o wukongu o tym pisałem i jak wyciągną odpowiednie wnioski to tutaj powinno być o niebo lepiej. No ale pożyjemy i zobaczymy, szczerze trzymam kciuki. Kiedy to w ogóle ma wyjść?
Jaycob 3 002 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia 4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Kiedy to w ogóle ma wyjść? "Early development/work-in-progress” - więc raczej nieprędko. Ale za to: dopracowali silnik mają doświadczenie z pierwszą grą dostali absurdalny zastrzyk $ - 25 mln na całym świecie. powiększyli zespół. Więc może prace przyspieszą. Moim zdaniem premiera w 2028 r. jest całkiem realna. 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia To ja tak chyba nie zdołam ograć tego co mam ograć, więc sobie spokojnie poczekam
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Wizualnie - dla mnie - wygląda fenomenalnie. Najwyższa jakość pieczołowitości w animacji. Rewelacja. Czy zagram? Nie wiem. Jak zesrają tak, jak maupę = nie da się przekonfigurować klawy (!!!) - pewnie nie. Ale wygląda IMO porażająco dobrze. Edytowane 20 Sierpnia przez JeRRyF3D
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Wyżej mi 5 sekund leci. Edytowane 20 Sierpnia przez ODIN85
Jaycob 3 002 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia Nie wiem po co powielasz to samo.
caleb59 2 423 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia UWAGA APEL! Czy ktoś może sprawdzić Windowsowy podgląd zdarzeń czy Wukong dalej sypie się przy każdym wyłączeniu gry generując crash dumpa? 2
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Nie wiem po co powielasz to samo. Masz napisane. Na fonie leci 5 sekund.
Pavel87 920 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Grafika, animacje i paleta barw mega, bardzo mi się podoba taki klimat (szaro, buro i ponuro). Może dadzą jakiś tryb dla n00bów jak ja, którzy nie mają skilla i polegli na Wukongu 1
DITMD 1 540 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Zapowiada się świetnie. Ci Chińczycy zamiatają pod względem ilości, jakości i płynności animacji, a przede wszystkim tego, jak to wszystko tworzy spójną całość. A potem odpalasz trailer nowej Plagi i widzisz parę drewnianych animacji na krzyż. Różnica jest wręcz absurdalna. 4
Ryszawy 841 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) No, muszę powiedzieć, że wygląda to zjawiskowo. Nie wiedziałem, że chcę w to zagrać, ale zobaczyłem ten trailer i pozamiatane... No i w tym trailerze nie ma dialogów. Podoba mi się ten pomysł. Ciekawe czy w grze też tak będzie? Edytowane 20 Sierpnia przez Ryszawy
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) A czemu nie ma małpy? Edytowane 20 Sierpnia przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi