Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli mówisz, że z planowanego DLC wyszło coś, co i tak ma być krótsze niż 20h? Nadal nie kumam do końca o co Ci chodzi. :E 

Fajnie by było, jakby w nowym tytule bardziej rozwinęli eksplorację, bo wcześniej było tego mało i momentami gra leciała jak boss rush.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Właśnie piękne te miejscówki takie ala Soulsy czyli szaro buro i ponuro mnie chyba będą mieć. W jedynkę nie grałem jakoś mi chińska mitologia nie podchodzi, jakieś to takie kolorowe jest i jakoś po GP nie czułem tego czegoś(ja widząc grę wiem czy jest dla mnie odpowiednia czy nie) ale ten trailer oglądam z zapartym tchem i czuję to coś :) więc może za kilka lat się pokuszę o zagranie w pierwszą część, aby zrobić sobie wstęp do tej :D 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie będzie to jakiś szczególny wstęp. :D To zupełnie inna historia, inny bohater i nawet walka będzie pewnie mocno inna - małpiszona z jedynki tutaj nie uświadczysz. :E Ale pierwszą część i tak warto kiedyś ograć, dla mnie jest świetną grą. 

l-Ml-UWHOfc5x-Km-H5V.png

Jestem też ciekaw, czy poprawią eksplorację, bo w jedynce momentami czuło się trochę jak boss rush, a niektóre lokacje były zdecydowanie zbyt liniowe. 

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1
Opublikowano

I to jest piękna wiadomość, jakoś małpiszon w ogóle do mnie nie trafiał, a tutaj po GP jestem można powiedzieć że zachwycony. 

Ooo i też mi przypomniałeś że kolejną rzeczą na która narzekali i też to widziałem to właśnie bardzo słaba eksploracja, nawet w temacie o wukongu o tym pisałem i jak wyciągną odpowiednie wnioski to tutaj powinno być o niebo lepiej. No ale pożyjemy i zobaczymy, szczerze trzymam kciuki.

Kiedy to w ogóle ma wyjść?

Opublikowano
4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Kiedy to w ogóle ma wyjść?

"Early development/work-in-progress” - więc raczej nieprędko. :(
Ale za to:

• dopracowali silnik
  • mają doświadczenie z pierwszą grą
  • dostali absurdalny zastrzyk $ - 25 mln na całym świecie. :D 
  • powiększyli zespół.

Więc może prace przyspieszą. Moim zdaniem premiera w 2028 r. jest całkiem realna.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wizualnie - dla mnie - wygląda fenomenalnie. Najwyższa jakość pieczołowitości w animacji. Rewelacja.
Czy zagram? Nie wiem. Jak zesrają tak, jak maupę = nie da się przekonfigurować klawy (!!!) - pewnie nie.
Ale wygląda IMO porażająco dobrze.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Zapowiada się świetnie. Ci Chińczycy zamiatają pod względem ilości, jakości i płynności animacji, a przede wszystkim tego, jak to wszystko tworzy spójną całość. A potem odpalasz trailer nowej Plagi i widzisz parę drewnianych animacji na krzyż. Różnica jest wręcz absurdalna.

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

No, muszę powiedzieć, że wygląda to zjawiskowo. Nie wiedziałem, że chcę w to zagrać, ale zobaczyłem ten trailer i pozamiatane...

No i w tym trailerze nie ma dialogów. Podoba mi się ten pomysł. Ciekawe czy w grze też tak będzie?

Edytowane przez Ryszawy