Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@lokiju to akurat żadne usprawiedliwienie co piszesz. Równie dobrym usprawiedliwieniem będzie kierowca, który odwozi chorą matkę do stomatologa i staje na chodniku (autentyczna sprawa z jednego z filmów). Albo przestrzegamy wszyscy przepisy albo nie. Jeśli są ciągi rowerowe i dla pieszych to oczywiście mogą jeździć, ale i tak pieszy ma pierwszeństwo. Przepisy także definiują kiedy można jeździć chodnikiem. Natomiast ja nie opisałem sytuacji jazdy po chodniku tylko wjechanie na pełnej petardzie na przejście dla pieszych, którzy uciekali przed pędzącym rowerem. Jak wiem rowerzysta może przeprowadzić rower przez pasy, a nie jechać po nich. -
Przez Camis · Opublikowano
Dobra tutaj zapytam bo jestem w tym zielony. Mam do sprzedania 2 mieszkania w blokach, jedno po remoncie kilka lat temu a drugie do remontu generalnego. Jak się za to zabrać, czy próbować sprzedać na jakiś portalach na własną rękę czy jednak przez jakieś biura?. Jak to wygląda kosztowo wtedy jak wybiorę biuro?. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Stare Leafy to promil w całym rynku EV, więc znowu zaginasz fakty dla swojej narracji.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi