AndrzejTrg 3 475 Opublikowano Środa o 13:04 Opublikowano Środa o 13:04 "ktoś się nie dostał na akademię sztuk pięknych i został pogodynką"
Zas Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): W końcu normalne lato Spier.... Ledwie się lato zaczęło i już koniec, chmury i zimno. Ile to trwało? Miesiąc, biorąc pod uwagę jaka beznadziejna była pierwsza połowa lipca? Kiedyś to jeszcze cały wrzesień było pięknie i słonecznie - "złota polska jesień". A teraz co? Przez pół roku pogoda jak w listopadzie. Może i faktycznie są jakieś zmiany klimatu, szkoda tylko, że w Polsce w kompletnie innym kierunku ja w reszcie świata. Polska zawsze na przekór, jakby przyszło zlodowacenie, to u nas by chyba rosły cytrusy. Edytowane 14 godzin temu przez Zas
galakty Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Piątek ciepło ale bez szału, sobota upalna i jezioro, dziś leje i zimno
Henryk Nowak Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Kurde:/ wczoraj cały dzień robiłem remont, wieczór spędziłem nad jeziorem, wracałem po 21, po 23 byłem z psami i jeszcze było bardzo ciepło. Miałem w planach na dzisiaj dalszy remont i jezioro popołudniu. Żyć się odechciewa w tej szarej i zimnej Polsce, od rana leje.
LeBomB Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie wiem w jakiej części Polski mieszkacie, u mnie wczoraj 31 w cieniu, noc ciepła i dziś 32 w cieniu. Na deszcz póki co się nie zapowiada.
ODIN85 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Pomorskie i ponad 10 stopni mniej niż wczoraj.
LeBomB Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, ODIN85 napisał(a): Pomorskie i ponad 10 stopni mniej niż wczoraj. Czyli według prognoz, gdzie północny zachód będzie chłodniejszy, a centrum i południowy wschód kraju jeszcze upalny. Jutro już wszędzie ma być chłodniej. Edytowane 12 godzin temu przez LeBomB
Henryk Nowak Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W Poznaniu 22C i leje od kilku godzin.
bourne2008 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No ciekawe dlaczego. Front idzie przez całą Polskę, dotrze i na wschód.
ODIN85 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 35 minut temu, j4z napisał(a): W tym roku już koniec plażowania? We wrześniu dowali jak zawsze.
galakty Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu U nas albo 20 stopni albo ponad 30 i żar z nieba, na szczęście za 2 tygodnie lecę do Hiszpanii to będę miał stabilną pogodę i odpocznę
Rekomendowane odpowiedzi