Kyle 234 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, dan254 napisał(a): Ja kilka lat temu kupiłem A4 B8 z salonu audi w Berlinie,przebieg 13 tys.W okolicach 20 tys zaczęła brać olej Jaki tam miałeś silnik?
dan254 119 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, Kyle napisał(a): Jaki tam miałeś silnik? 1.8 TFSI
Kyle 234 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu W sumie to i tak taki niemiecki turbo-doładowany silnik nie powinien żłopać oleju już przy przebiegu 20 000 kilometrów. ... nie robią jak dawniej
dan254 119 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No oczywiście że nie.I jeszcze serwis twierdzi że tak na być 🙂.I fakt nie te same audi co kiedyś,rodzice mieli kiedyś audi 100,świetny samochód
KiloKush 681 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, dan254 napisał(a): No oczywiście że nie.I jeszcze serwis twierdzi że tak na być 🙂.I fakt nie te same audi co kiedyś,rodzice mieli kiedyś audi 100,świetny samochód Hehe tak samo jak miałem Jette co przed zrobieniem 2000 km zaczęła skręcać w prawo. Prawdopodobnie to łożysko od przewodów żeby się nie plątały w kierownicy się połamało. Wzięli na warsztat i mechanik stwierdził że auto rzeczywiście skręca ale nic z tym nie zrobili
wallec 926 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Może nowy Renault Kaptur z fabrycznym gazem za mniej niż osiemdziesiąt pięć tysięcy złotych?
bergercs 1 618 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 godzin temu, dan254 napisał(a): 1.8 TFSI Kupić w 2013 auto z tym motorem, gdzie od dawna było wiadomo, że to padliny to gratulacje. Taki tips&tricks na przyszłość: nie kupuj samochodu z 1.2 benzyma oraz 1.5 diesel od Stellantisa. 1
dan254 119 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Samochód kupiony w salonie Audi,z przebiegiem 13 tys,nie sądziłem że tak szybko zacznie brać olej.No i był jeszcze rok gwarancji 🙂.Ale żadnych vag od tamtej pory.Nigdy nawet nie patrzę na silniki typu 1.2 czy 1.4.
wallec 926 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Może takie nowe renault z przebiegiem 0km za 98000? https://www.renault.pl/katalog-nci/car-details.html?productId=VEH_VF1RJB00X75214957
Gret 624 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu @wallec nie ma szans na małego Crossovera. Już bym wolał laguną jeździć.
galakty 3 581 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, bergercs napisał(a): Kupić w 2013 auto z tym motorem, gdzie od dawna było wiadomo, że to padliny to gratulacje. Taki tips&tricks na przyszłość: nie kupuj samochodu z 1.2 benzyma oraz 1.5 diesel od Stellantisa. Bez kitu, przecież każdy wiedział że 1.8TFSI to najgorszy syf jaki istnieje (tuż po 1.4 TSI EA111).
Petru23 309 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) 44 minuty temu, Gret napisał(a): @wallec nie ma szans na małego Crossovera. Już bym wolał laguną jeździć. Na małego szans nie ma... To poszukaj dwulatka większego w postaci koleosa II Mówiłem, nie ma w czym wybierać. Chyba wsystsko to dziś potencjalna mina i bez gwarancji może być bardzo ciężko kilka lat w spokoju jeździć... Edytowane 42 minuty temu przez Petru23
wallec 926 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu Z używek jest jeszcze Honda Civic X lub XI w sedanie petarda, środek jak statek kosmiczny
Rekomendowane odpowiedzi