Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Widać, że nie wiesz nawet do czego się odnosiłem... Polecam obejrzeć ten przytoczony materiał SE, może wtedy zauważysz, że butelka faktycznie nie była butelką kaucyjną. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja to się zacząłem zastanawiać co tam jest napisane bo niby po polsku ale zdecydowanie NIE po polsku. -
Przez Send1N · Opublikowano
w ME jest jeszcze w znośnej https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/plyty-glowne/plyta-glowna-msi-pro-b760-p?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=499023&utm_campaign=2026-02&utm_term=Plyty-glowne&ceneo_spo=false&ceneo_cid=53c32cc8-28a7-808d-8c78-dcc0295bb65b -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@ju-rek Obecny set CLC za słaby? Czy planusze też upgrade GPU? To co masz aktualnie w stopce to by na luzie ogarnęła moja 560/60 na QDC. Tylko moje rozwiązanie nie jest tak ładne -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak ustawiłeś kontrolowany przez system i widnieje tam te 5120mb to nie znaczy że tyle będzie cały czas, będzie przydzielane automatycznie tyle ile dana gra/aplikacja będzie wymagać w danym czasie więc ustawianie na sztywno nie ma sensu moim zdaniem, ustawiłem na sztywno kiedyś 16gb a i tak Hunt w końcu wywalił wyżej nie próbowałem tylko wróciłem właśnie do kontrolowanej przez system
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi