Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DrLecture · Opublikowano
7.0 GHz… Nie, normalnie +200. w cb tez bez szaleństwa, bo dobić do 95 stopni potrafi - 1370-1380 - zależnie od temperatur. CO -15 też pewnie tu nie pomaga, ale trudno, taki się trafił… zresztą RAM też maks 7800 lub 6200 w pełni stabilnie 8000/6400 cb potrafi czasem przemielić, ale o pełnej stabilności nie ma mowy, 8000 i w pulpicie potrafi czasem wypłaszczyć. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
patriarchat czy ogólnie prawactwo oczywiście nie jest magicznym lekiem, w bardzo wielu kwestiach jest przestarzałe, natomiast zestawiając ze sobą europejskie kraje, bardzo łatwo zauważyć, że wykańczają je właśnie mocno lewicowe zapędy. Szwecja, Francja, UK, Niemcy. You name it. To znaczy jaka moja opinia? Ja nie jestem kobietą, bazuję tylko na tym co widzę i słyszę. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Krakowie czy Katowicach zdecydowanie nie ma trendu latania za zniewieściałymi chłopaczkami (przynajmniej wśród kobiet na jakichś imprezach). Ale jaki ból dupy? To jest naturalne i normalne zjawisko. Nie każdy musi mieć partnerkę i generalnie nie każdy będzie ją miał, nawet gdyby bardzo chciał. Zwłaszcza w twoim wyidealizowanym lewackim świecie. możesz wrzucić te dane? nie jestem w stanie znaleźć nigdzie wzmianki o tym, że 80% mężczyzn jest w związkach. Ale znalazłem coś takiego. Jak zinterpretujesz poniższą statystykę na przestrzeni lat, w kontekście tego co mówisz? widzę full toxic mode
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi