SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Dla mnie nie ma problemu, jak ktoś mnie nie atakuje, nie będę jego atakował, jak ktoś na odpowiedzi zgodne z tematem i grzeczne, wbija szpilę, niech nie płacze potem na hejt
Gość Petru23 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Ciekawe, @GordonLamemanteraz próbuje jakoś merytorycznie rozmawiać, nie odnosisz się do żadnego z jego argumentów, próbujesz go obrażać w praktycznie każdym poście...i to on jest ten zły hejter 🙈 Rozumiem że ta merytoryka jest zaklęta w jakiejś imprezie firmowej... 🤔 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Uuu, ale hejt No i lecisz do ignorowanych. Nigdy cię nie lubiłem. Szczególnie po tym co kiedyś pisałeś o swoich wyczynach na imprezie firmowej.
Krzysiak 3 318 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Akurat jego post wskoczył w międzyczasie gdy pisałem ten który zacytowałeś Już pomijam fakt, że napisał to po tym gdy post za postem nie odpowiadałeś na jego argumenty i próbowałeś go obrazić czy sprowokować Zresztą jak nie odpowiedziałeś sensownie na żaden z moich postów. Też leci ignor, bo szkoda mi czasu na dalsze dyskusje. Baw się dobrze w tej piaskownicy której tak nie lubisz 1
SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Tylko stosujcie się do tego co sami zapowiadacie, bo na razie to puste słowa
Krzysiak 3 318 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Nie bój nic, ciebie specjalnie wyciągnąłem z ignorów nawet tłumacząc powody 😎
SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 ok rozumiem, zobaczymy czy znajdzie się taki sam powód na innych, bo przecież powód się musi jakiś znaleźć
SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 kolejny chińczyk może dla osób, które całe życie na autkach z napędem na przód, być niebezpieczne, 180kucy z 350 niutami na tylnej ośce, dla innych dawać trochę frajdy.
Krzysiak 3 318 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 35 minut temu, SylwesterI. napisał(a): ok rozumiem, zobaczymy czy znajdzie się taki sam powód na innych, bo przecież powód się musi jakiś znaleźć Szczerze mówiąc jego opinie nigdy mnie nie interesowały, nie lubi żartować bo przez lata spoważniał, na argumenty i tak nie odpowiada (choćby dotyczące qq z tematu o suvie) więc bez sensu śledzić
Katystopej 2 171 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Jak to ktoś w komentarzu podsumował: "Kupowanie "wypasionego" SUVa w cenie Fabii wymaga poświęceń. Jezdzij tylko w prawo." 3
Kyle 661 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 (edytowane) Tak to już jest z samochodami luksusowymi - no nie da się naprawić : Edytowane 7 Grudnia 2025 przez Kyle
GordonLameman 10 314 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 2
Katystopej 2 171 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 5 minut temu, Kyle napisał(a): Tak to już jest z samochodami luksusowymi - no nie da się naprawić : Ten jeden merc sprzed lat będzie wałkowany przy KAŻDYM fuckupie chinoli słaby ten twój post jak rządy koalicji 1 1
Kyle 661 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Liczy się też ilość problemów przy wolumenie. Zgadza się. Więc jak to statystycznie procentowo wygląda, taka OMODA vs Skoda?
GordonLameman 10 314 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 4 minuty temu, Kyle napisał(a): Zgadza się. Więc jak to statystycznie procentowo wygląda, taka OMODA vs Skoda? Nie wiem, ale nie słyszałem o żadnym przypadku Octavii czy Superba, które ściągałyby w prawo i których serwis nie umiałby naprawić. A byłem do neidawna na wszystkich grupkach OCtavii i Superba. Jak wiadomo sprzedaje się ich w Polsce bardzo dużo. Można więc bardzo bezpiecznie założyć, że odsetek takiej wady w Omodzie jest dużo wyższy Bo 1/2000 to dużo więcej niż 0/30000
SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 duster 3 sprzedaje sie raczej dobrze, a kwiatki są: na daciowych forach jest już trochę takich tematów i co ciekawe dotyczy to wersji z silniczkiem 1.0 Nie wspominając jak europejskie marki potraktowały swoich klientów z silniczkiem puretech, a niemieckie auta dla ludu miały też wtopy Mercedes za milion, którego się nie da naprawić to wtopa większa od chińczyka za 5x mniej, ich też nie sprzedają w tysiącach egzemplarzy, sam fakt, że dla prestiżu marki mogliby się bardziej postarać. 1
trepek 2 056 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 35 minut temu, GordonLameman napisał(a): Liczy się też ilość problemów przy wolumenie. Dzisiaj rzucił mi się na FB post, gdzie jakaś Omoda nie dostała dopuszczenia do ruchu po kontroli w SKP bo hamulce za słabe wyszły w teście. 2 1
GordonLameman 10 314 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): Dzisiaj rzucił mi się na FB post, gdzie jakaś Omoda nie dostała dopuszczenia do ruchu po kontroli w SKP bo hamulce za słabe wyszły w teście. O, ciekawe Możemy udawać, że to to samo. Ale jednak widać, że nie jest
Kyle 661 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 20 minut temu, SylwesterI. napisał(a): na daciowych forach jest już trochę takich tematów i co ciekawe dotyczy to wersji z silniczkiem 1.0 W czasie 10:22 tego filmu strasznie tym silnikiem trzepie. To ma 3 cylindry?
Katystopej 2 171 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 25 minut temu, trepek napisał(a): Dzisiaj rzucił mi się na FB post, gdzie jakaś Omoda nie dostała dopuszczenia do ruchu po kontroli w SKP bo hamulce za słabe wyszły w teście. Na pewno jakiś mercedes też kiedyś miał słabe heble i nie dostał dopuszczenia, nawet był taki co testu łosia nie przeszedł i musieli mu rozstaw kół zmieniać! Jedziesz po autach z aliexpress a europejskie są nie lepsze.
Gość Petru23 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 (edytowane) Ciekawie w nowym NCAP wypadły nowe kitajce. Ciekawie wygląda zamknięcie stawki Motor 49/2025 Sorki za plamy ale z pyska aż mi cieknie Edytowane 7 Grudnia 2025 przez Petru23
trepek 2 056 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 (edytowane) @Katystopej No dokładnie, chujek ze mnie! Edytowane 7 Grudnia 2025 przez trepek
SylwesterI. 1 451 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 4 minuty temu, Petru23 napisał(a): Ciekawie w nowym NCAP wypadły nowe kitajce. Ciekawie wygląda zamknięcie stawki Motor 49/2025 Sorki za plamy ale z pyska aż mi cieknie Chińczyki przekupili NCAP 27 minut temu, Kyle napisał(a): W czasie 10:22 tego filmu strasznie tym silnikiem trzepie. To ma 3 cylindry? taa dokładnie, dacia teraz chyba tylko w hybrydzie ma 4 cylindry 1
Kyle 661 Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 7 minut temu, Petru23 napisał(a): Ciekawie w nowym NCAP wypadły nowe kitajce. Ciekawie wygląda zamknięcie stawki Motor 49/2025 Sorki za plamy ale z pyska aż mi cieknie Dzięki wielkie za ten test. Chromolić plamy - i tak wszystko doskonale czytelne! Jednak jestem rozczarowany tym, że Toyota Yaris Cross, dostała "tylko" 4 gwiazdki. Oczywiście to nadal dobry wynik, ale jednak oczekiwałbym po takim BEST-sellerze i marce która obecnie zbiera mega pozytywne opinie, wyniku "5/5"
Rekomendowane odpowiedzi