Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Ja mam R9 od 3+ lat, przechodziłem z g920 więc był dość znaczny upgrade i myślę że te 9nm na początek jest ok. Może w tym roku jak się uda pomyślę o r25 i będę miał spokój, baza na dłuższy czas. Teraz jest tego sporo ale też można mieszać bazy z kierownicami innych producentów. Ja miałem z początku problemy z moją r9v1 jak wymienili na V2 to już problemów nie mam. Z grami miałem problem z F1 i WRC ale to też poprawiłi sterownikami i obecnie odpukac jest ok. Btw, dział z grami to chyba nie jest odpowiednie miejsce na temat o sprzęcie do simracingu. -
Przez VRman · Opublikowano
To jest cholerny problem. Pomijając fakt, że moim zdaniem wszystko poniżej FSR4 jest nie do używania, to i tak masz dwie różne sytuacje do rozważenia: czy ta "natywna" faktycznie jest natywna? Czy jest używalna? Bo jeśli gra jest z tych gówien, gdzie i tak musisz włączyć gówniane TAA, to w sumie i tak i tak upscaller typu DLSS4 lub FSR4 jest niejako jedyną drogą do jakości obrazu choćby w pobliżu akceptowalnej. I wtedy nawet jak karta nie daje rady powyżej 1080p to i tak na 1440p wypadnie to wszystko lepiej. Chodzi mi o to, że wbrew pozorom, w sporym procencie (a będzie więcej!) gier lepiej mieć wyższą rozdziałkę na monitorze, bo upscaller i tak i tak będzie. A co do netu, to cóż. 24", 1080p. Siedzę.. nie wiem. Blisko dosyć Na pewno nie więcej niż metr. Nie mierzyłem 40-80cm pewnie, zależnie jak usiądę. W każdym razie wieczorem a w zasadzie od popołudnia to używam go tak: a wcześniej to 110%. No z wyjątkami jak to forum. Tutaj nie ma jeszcze mody na kafle na pół metra + czcionkę wysokości 3 pikseli. Bardzo polecam metodę popsutego wzroku. Dla mnie 27" 1440p będzie nieużywalne, więc nie mam problemu. Jakby mogło być 6K na 32" to by było, bo przynajmniej więcej pikseli dla skalowania w przeglądarce -
Przez King Arthas · Opublikowano
To tylko się tak wydaje Podpórka jest w obudowie i stoi na obudowie na dolnej płycie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi