Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gradzik18 · Opublikowano
takie coś miałem, a ten starty zielony zgred nic mi dobrego nie dał -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Korci...ale nie W 3440x1440 przy 9070xt i tak nie odczuję różnicy Czekam na zen6 x3d -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Gdzieś mi zginęły, bo mam...no właśnie gdzieś w domu Tyle że już znudziła mi się ta buda w kwestii dalszego modzenia...więc pewnie faktycznie nic w niej już nie zmienię, potrzymam trochę i sprzedam z chłodzeniem cpu i wentylami, żeby zacząć od nowa w innej. Korci powrót do klasyki sprzed 6-7 lat, czyli budy z piwnicą + chłodzenie powietrzne na CPU. -
Przez tomcug · Opublikowano
Normalnie, to sobie będziesz grał, jak obniżysz rozdziałkę i coś tam jeszcze przytniesz, żeby było te 60 FPS bazowo. -
Przez VRman · Opublikowano
Interesujący, ale i niepokojący punkt widzenia. Firmy działające tylko na rynku GPU mogą zbankrutować. ChatGPT ocenił ryzyko w ten sposób: - Zotac i Inno3D bardzo wysokie - PNY średnie, ale nadal istotne. Kiszka trochę. Z kolegą siedzimy na swoich 5070Ti Inno3D i PNY na szafie co najmniej do końca roku z myślą "luz, zostanie jeszcze sporo gwarancji" a tu takie coś. Nie powiem, żeby mnie to nie zaniepokoiło, bo owszem. Faktycznie było chyba brać Gigabyte'a nawet z wyciekającym glutem i innymi potencjalnymi problemami. Co o tym myślicie? Mi się też kiedyś wydawało, że takie marki jak Abit czy EVGA to nie padną, bo mają renomę itd.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi