Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Ja miałem ponad tonę węgla i drewna na 3-4 sezony i praktycznie wszystko oddałem. Zostawiłem sobie 1.5m3 drewna do kominka i 4 sezon nie mogę tego wypalić -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jadąc na lotnisko do Modlina (48km) krajówkami udało mi się zejść do 11.5kWh/100km. Normalna jazda zgodne z przepisami. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/wielka-afera-w-sopockiej-policji-policjanci-we-wspolpracy-z-gangsterami-podrzucali/tp2pj6q w tej policji to na serio powinna być jakaś kompletna lustracja. Przecież od kilku lat wychodzą takie kwiatki, że to już, jak wcześniej wspominałem, jest poziom poniżej ruskiego miru już dawno powinni wprowadzić jakiś przepis, że policjant czy ktokolwiek funkcyjnie działający "w imię prawa", ale tym samym łamiący prawo, powinien zostać bezwzględnie skazywany na karę pięć razy większą. Może by się oduczyli łamać prawo. Oczywiście w komunistycznej Polsce nikt nigdy tego przepisu nie wprowadzi, wiadomo dlaczego. za to: -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@AudRob szybko poszło te 20 sztuk. Może dobrze ze juz po haha, tu na forum dwa dni dyskusji by były komu to potrzebne, kto to kupi za takie pieniądze no i laptopy nie są do grania -
Przez duniek · Opublikowano
nawet jak mi dadza wegiel za darmo to nie wracam do niego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi