bleidd 716 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu A to przepraszam ale jest piątek i przeczytałem tylko ostatnie 3 posty
GordonLameman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 23 minuty temu, bleidd napisał(a): A to przepraszam ale jest piątek i przeczytałem tylko ostatnie 3 posty Ja po prostu zauważyłem, że ich nie widzę. A powód to albo to że ich nie ma, albo nie zwracam na nie w ogóle uwagi
Petru23 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 36 minut temu, bleidd napisał(a): Ja wiem, że Kuga na tym forum jest na cenzurowanym () ale to jest akurat naprawdę dobre auto w swoim segmencie i budżecie. A czy tego jeździ dużo czy mało - czy to jest w ogóle wyznacznik czegokolwiek? Teraz jeżdżę Aurisem na ropę, także...
marko Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ej. Wiecie co? właśnie sobie uświadomiłem, że od roku pod moim blokiem stoi Puma
Kyle Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, galakty napisał(a): To znajdź mi lepsze źródło że dużo Fordów nowych jeździ po ulicach w Polsce, ja ich nie widzę JA też niespecjalnie widzę Fordy. Jedynie co się obejrzę to jakaś ToyToyka Yaris (ten 4 generacji). Choć Yaris Cross też jakby coraz więcej. 6 godzin temu, Petru23 napisał(a): Ten sam parking i fordy, których nie ma. @galakty po prostu przestać bzdury opowiadać ... może to działa inaczej: Jak jesteśmy zainteresowani jakimś modelem auta, to je szybciej wyłapujemy. Jedni widzą Fordy Kugi, a inni Toyoty Yaris
Petru23 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Kyle napisał(a): JA też niespecjalnie widzę Fordy. Jedynie co się obejrzę to jakaś ToyToyka Yaris (ten 4 generacji). Choć Yaris Cross też jakby coraz więcej. ... może to działa inaczej: Jak jesteśmy zainteresowani jakimś modelem auta, to je szybciej wyłapujemy. Jedni widzą Fordy Kugi, a inni Toyoty Yaris Ale tak dokładnie jest Ilość zarejestrowanych fordów jest wskazana w wielu źródłach, nie tylko auto świat. I te fordy po prostu są kupione przez mnie i schowane. Albo specjalnie unikają kilku osób. Edytowane 2 godziny temu przez Petru23
KaniaPC Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, marko napisał(a): Ej. Wiecie co? właśnie sobie uświadomiłem, że od roku pod moim blokiem stoi Puma Ta elektryczna pewnie
Rekomendowane odpowiedzi