Petru23 262 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu C4 aircross HDI https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/citroen-c4-aircross-ID6HyGXr.html 1
galakty 3 414 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Jak dieselek to złotem jest Webasto Takie na pilota czy jak? Obecnie mam auto w garażu więc niezbyt potrzebne, ale z ciekawości. Edytowane 20 godzin temu przez galakty
larry.bigl 469 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 7 minut temu, galakty napisał(a): Takie na pilota czy jak? Obecnie mam auto w garażu więc niezbyt potrzebne, ale z ciekawości. Tak na pilota. Model T100. Zasięg kilkaset metrów więc będąc nawet na wyjeździe można szybko odpalić. Mega fajne. 1
galakty 3 414 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A używa ktoś w hali garażowej? W sumie sensu raczej nie ma.
lesiu155 149 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ja bym nie pogardził - ale mam miejsce blisko bramy i wywietrzników więc zimą tutaj jest tylko kilka stopni na plusie. Jakbym miał na końcu hali miejsce to faktycznie nie miałoby to sensu bo tam już jest ciepło.
KiloKush 627 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, Petru23 napisał(a): C4 aircross HDI https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/citroen-c4-aircross-ID6HyGXr.html Ani jednej sztuki z Polskiego Salonu z niskim przebiegiem. Te gwarancję przebiegu od komisu, no nie wiem
Katystopej 1 007 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu C4 Aircross to nic innego jak ASX/Outlander 2 gen z innym, tańszym w utrzymaniu silnikiem. Technicznie auto z 2007r.
huudyy 2 887 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 18 minut temu, lesiu155 napisał(a): Ja bym nie pogardził - ale mam miejsce blisko bramy i wywietrzników więc zimą tutaj jest tylko kilka stopni na plusie. Jakbym miał na końcu hali miejsce to faktycznie nie miałoby to sensu bo tam już jest ciepło. u mnie jest ogromna hala i mam miejsce na końcu - najmniej jak widziałem to 7*C więc bez szału, ale webasto bym i tak nie odpalał jakbym miał.
galakty 3 414 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 18 minut temu, lesiu155 napisał(a): Ja bym nie pogardził - ale mam miejsce blisko bramy i wywietrzników więc zimą tutaj jest tylko kilka stopni na plusie. Jakbym miał na końcu hali miejsce to faktycznie nie miałoby to sensu bo tam już jest ciepło. Obecnie mam 11-12 stopni
Kyle 215 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, lesiu155 napisał(a): Matko jakie to brzydkie Eeee, widziałem już gorsze rzeczy.
lesiu155 149 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 19 minut temu, huudyy napisał(a): u mnie jest ogromna hala i mam miejsce na końcu - najmniej jak widziałem to 7*C więc bez szału, ale webasto bym i tak nie odpalał jakbym miał. No ja to widziałem +2, pizga strasznie od tych wywietrzników
Petru23 262 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, KiloKush napisał(a): Ani jednej sztuki z Polskiego Salonu z niskim przebiegiem. Te gwarancję przebiegu od komisu, no nie wiem Czekaj... Czy Ty szukasz max 10 letniego SUV w dieslu z przebiegiem najlepiej 60-80tys km? Bo 10tys/rok SUV w dieslu to albo z jakiegoś powodu stał kilka ładnych lat albo ktoś wydalane salonie odpowiednio więcej aby tluc się nim do przedszkola i sklepu w mieście. A jeśli takowy jest to raczej w wyższym pułapie cenowym danego modelu albo idzie po znajomych lub rodzinie No ale szukaj... Powodzenia 3 godziny temu, Katystopej napisał(a): C4 Aircross to nic innego jak ASX/Outlander 2 gen z innym, tańszym w utrzymaniu silnikiem. Technicznie auto z 2007r. Imo to na plus, może nawet sworzeń wahacza da się wymienić pojedynczy? Edytowane 16 godzin temu przez Petru23
KiloKush 627 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Petru23 napisał(a): Czekaj... Czy Ty szukasz max 10 letniego SUV w dieslu z przebiegiem najlepiej 60-80tys km? Bo 10tys/rok SUV w dieslu to albo z jakiegoś powodu stał kilka ładnych lat albo ktoś wydalane salonie odpowiednio więcej aby tluc się nim do przedszkola i sklepu w mieście. A jeśli takowy jest to raczej w wyższym pułapie cenowym danego modelu albo idzie po znajomych lub rodzinie No ale szukaj... Powodzenia Imo to na plus, może nawet sworzeń wahacza da się wymienić pojedynczy? Idzie znaleźć ale szybko schodzą. Nawet tu kiedyś wrzucałem Koleosa 2016 albo nawet 2017 z przebiegiem coś koło 70 tys. Za 56 tys zł.
trepek 1 371 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 godziny temu, KiloKush napisał(a): Ani jednej sztuki z Polskiego Salonu z niskim przebiegiem. Te gwarancję przebiegu od komisu, no nie wiem Tak szczerze, to kto kupuje drogiego diesla w salonie aby nie trzaskać nim kilometrów? To jak szukanie dziewicy w burdelu No niby można ale po co? Chyba, że ktoś wybrał diesla by ciągnąć przyczepę kempingową. To tak, ma to sens. 15 minut temu, KiloKush napisał(a): Idzie znaleźć ale szybko schodzą. Tutaj by mi się zaświeciła czerwona lampka czy czasem niski przebieg w dieslu nie wynika z faktu, że samochód więcej na serwisie stał niż jeździł. 1
Gret 567 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, trepek napisał(a): Tak szczerze, to kto kupuje drogiego diesla w salonie aby nie trzaskać nim kilometrów? To jak szukanie dziewicy w burdelu No niby można ale po co? Chyba, że ktoś wybrał diesla by ciągnąć przyczepę kempingową. To tak, ma to sens. Tutaj by mi się zaświeciła czerwona lampka czy czasem niski przebieg w dieslu nie wynika z faktu, że samochód więcej na serwisie stał niż jeździł. Teściu @GordonLameman 2
KiloKush 627 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, trepek napisał(a): Tak szczerze, to kto kupuje drogiego diesla w salonie aby nie trzaskać nim kilometrów? To jak szukanie dziewicy w burdelu No niby można ale po co? Chyba, że ktoś wybrał diesla by ciągnąć przyczepę kempingową. To tak, ma to sens. Tutaj by mi się zaświeciła czerwona lampka czy czasem niski przebieg w dieslu nie wynika z faktu, że samochód więcej na serwisie stał niż jeździł. Czy ja wiem. W tym okresie Ford i Francuzi mieli świetne pomysły z turbo benzynami i kąpielą paska. Ecoboost ma słabe opinie w MK3, pękające głowice. Renault 1.3T też pękające głowice. 1.2 pure tech jakbyś dostał butem w mordę. Zapchany DPF w dieslu był już lepszym wyborem. 1
trepek 1 371 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) W momencie, jak ktoś kupował nowy samochód w salonie to o żadnych tych wadach nie było wiadomo. A to, co było wiadomo to to, że benzyna na dzień dobry kosztowała o 20-30% mniej. Ale może akurat trafisz na diesla, który będzie miał uczciwy przebieg z przelotami poniżej 10 tys rocznie Edytowane 11 godzin temu przez trepek
galakty 3 414 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale nie mówimy o nowych tylko obecnie A obecnie pakowanie się w te benzyny to świadome pakowanie w problemy.
Krzysiak 1 561 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 godzin temu, trepek napisał(a): Tutaj by mi się zaświeciła czerwona lampka czy czasem niski przebieg w dieslu nie wynika z faktu, że samochód więcej na serwisie stał niż jeździł. Mam kilku klientów, którzy kupują nowe w salonie i po 7-10 latach sprzedają...z przelotem 10-20k km. Auta nie stoją na serwisie, tylko w garażu Mój były sąsiad wyjeżdża z garażu tylko po to by umyć auto...czyste auto
trepek 1 371 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu 9 minut temu, Krzysiak napisał(a): Mój były sąsiad wyjeżdża z garażu tylko po to by umyć auto...czyste auto Dla mnie to totalnie nieopłacalne aby w takim wypadku brać diesla... ale kto bogatemu zabroni
Krzysiak 1 561 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu @trepekon kupuje diesla żeby wszędzie jeździć na rowerze 1
Gret 567 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 7 minut temu, trepek napisał(a): Dla mnie to totalnie nieopłacalne aby w takim wypadku brać diesla... ale kto bogatemu zabroni W takim przypadku to nie opłacalne jest brać jakie kolwiek auto.
trepek 1 371 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu No tak, co nasmrodzi to odpokutuje z dwoma pedałami
Rekomendowane odpowiedzi