Samson: A Tyndalston Story
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Zrobić UV i wtedy sam się "podkręci" bo będzie trzymał wyższe takty z racji niższych temperatur. Stare AMD bez X3D osobiście ustawiałem na sztywno bez PBO, ale co kto woli. -
Przez bergercs · Opublikowano
Octavia 4 jest nowym modelem (od 2020), Superb to "poprzednia" generacja (od 2015 produkowana). Plus fakt, że Superb w oczach Polaków to żaden prestiż, tylko kojarzony z większymi kosztami utrzymania. Napisałbym jak powyżej, tylko jeśli wrzucimy 2022, benzyna, automat, bezwypadkowe, nieuszkodzone: Octavie od 50k do 90k (powyżej to albo RS albo jakieś Scouty) natomiast Superb od 80k do 130k Więc tak nie bardzo tańsze. -
Przez Totek · Opublikowano
Seria 80 fajnie się kręci, +10% na luzaku. -
Przez Aruuus77 · Opublikowano
Czesc. Obecnie mam Arctic 7p+ ( te specjalnie do ps5, ale PS5 już nie mam, gram na PC ) sparowane z SB XG6 - Muzyka i gry, plus EarFun Air pro 4 po BT sparowane z TV ( LG C1 - Filmy, seriale ) Czy istnieją słuchawki, które dadzą poprawę w jakości dźwięku do wszystkich tych zastosowań ? Ważne by miały BT do połączenia z TV. Budżet 800zl. -
Przez galakty · Opublikowano
Jak pisałem przerobiłem T128 -> T300 -> Moza R12 -> TS-PC. I nie ma sensu brać nic poniżej T300, ale one tyle kosztuję że bundle Moza R3 wychodzi niewiele drożej, a masz konkretną bazę pod rozbudowę gdybyś chciał. A jak nie to i tak masz dobry sprzęt.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi